Σελίδες

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Syndagma 28-6-2011

ΠΑΜΕ , ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑΜΒΟΣ 28 -6- 2011 ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Αν 20 άτομα μπαχαλάκηδες .. έστω και βαλτοί .. μπορουν να τρέπουν 15.000 ΚΚΕδες του ΠΑΜΕ σε άτακτη φυγή .. χέσε μέσα. 
Στον Περισό κάποιος πρέπει να χάσει την δουλιά του , όχι για τίποτα άλλο .. αλλά για την ξεφτίλα που υπέστησαν οι οπαδοί του ΠΑΜΕ που ακολούθησαν την πορεία και αναγκαστήκαν σε εξεφτελιστική μεταβολή και σπίτι.. 
----------------------------
ΠΑΜΕ Περίπατο
ΠΑΜΕ βόλτα
ΠΑΜΕ σπίτι
κτλ ... 
---------------------

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

η ΑΥΤΟΙ .. η ΕΜΕΙΣ..

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙΝΗΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ
ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΑYΤΟΥ ΜΑΣ
ΟΛΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ & ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ
ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ - ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Libyan majority in support of Gaddafi

Libyan majority in support of Gaddafi
Tue Jun 21, 2011 6:2AM
Interview with Lizzie Phelan, journalist and political activist, London.
The mass pro-Gaddafi street demonstration of one million Libyans held in the capital Tripoli has gone unreported by Western media as has news of civilians killed for the past three months.
Press TV talks with Lizzie Phelan, journalist and political activist in London who has been to Libya and says that Western media is complicit in war crimes in the North African country through omission of fact and that the vast majority of the population are in support of the Libyan government. Following is a transcript of the interview. 

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

FSB: "Έτσι θα σκότωναν τον Κώστα Καραμανλή"


FSB: "Έτσι θα σκότωναν τον Κώστα Καραμανλή" - Ολόκληρη η έκθεση προς την ΕΥΠΕκτύπωσηE-mail
16-06-2011 14:55:31
Ολόκληρο το ενημερωτικό σημείωμα που δημοσιεύουν σήμερα τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ για τους ισχυρισμούς των ρωσικών υπηρεσιών πληροφοριών περί δολοφονίας του πρώην πrωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, είναι το εξής: Σημειώνουμε ότι το ενημερωτικό δελτίο της ΕΥΠ έχει ημερομηνία 5 Φεβρουαρίου 2009 και αποτελεί συνέχεια ενημερωτικού τις 13ης Ιανουαρίου 2009 και πρόκειται για σημαντική επιτυχία του περιοδικού.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Η αντιπρόεδρος της FED λέει την αλήθεια


Η αντιπρόεδρος της FED λέει την αλήθεια για την παγκόσμια οικονομία


"Άρχισαν τα όργανα" - από "επίσημα χείλη" πλέον, και σαφώς από εδώ και πέρα θα έχουμε μεγάλες μάχες για ένα νέο "Μπρέτον Γουντς", καθώς η ηγεμονία των ΗΠΑ, που αντικατοπτριζόταν νομισματικά στη συνθήκη του Μτρέτον Γουντς, τελειώνει, και οι υπόλοιποι ιμπεριαλιστές πιέζουν ο καθένας για λογαριασμό του, ώστε οι νέοι συσχετισμοί να αποτυπωθούν [και] στο νομισματικό επίπεδο:

Εικόνα ανάλογη του 1971 βλέπει στο διεθνές νομισματικό σύστημα η αντιπρόεδρος της Fed
Πριν καταργηθεί το Breton Woods

Η αντιπρόεδρος της αμερικανικής κεντρικής τράπεζας, Τζάνερ Γιέλεν, υποστήριξε πως το διεθνές συναλλαγματικό σύστημα αντιμετωπίζει σήμερα ακριβώς τα ίδια προβλήματα με εκείνα προ 40ετίας, όταν είχε εγκαταλειφθεί η μετατρεψιμότητα δολαρίου-χρυσού.

Κατά τη διάρκεια συνεδρίου, που είχε διοργανώσει η Τράπεζα της Γαλλίας στο Παρίσι, η Γέλεν υπενθύμισε πως δεν έχουν εφαρμοστεί γενναίες μεταρρυθμίσεις στο συναλλαγματικό σύστημα, την ώρα που η δυσλειτουργία του θεωρείται ως μία από τις αιτίες της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

«Το διεθνές συναλλαγματικό σύστημα, στην ουσία, υποφέρει πάντοτε από την ίδια ασυμμετρία που προκλήθηκε από την απώλεια του συστήματος του Breton Woods, δηλαδή από μία εμφανή διαφορά στις πιέσεις που αντιμετωπίζουν οι υπερχρεωμένες και πλεονασματικές χώρες για να επιτρέψουν αυτόματες μετατροπές, ή για να αναλάβουν πολιτικές που θα μειώνουν τις επίμονες παγκόσμιες ανισορροπίες», εξήγησε.

Το σύστημα του Breton Woods, το οποίο εφαρμόστηκε το 1945 εξαρτιόταν από την μετατρεψιμότητα του δολαρίου σε χρυσό, με το οποίο συνδέονταν με μία σταθερή ισοτιμία τα υπόλοιπα ισχυρά νομίσματα στον κόσμο.

OYΣΤ



Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

βρε πως αλλάζουν οι καιροί 1975-2011



Ως εδώ ήταν για την κυβέρνηση του Γιωργάκη - μετά όμως τι;


Ως εδώ ήταν για την κυβέρνηση του Γιωργάκη - μετά όμως τι;


Ως εδώ ήταν για την κυβέρνηση του Γιωργάκη - μετά όμως τι;

Το κίνημα των" αγανακτισμένων" δείχνει ότι η κυβέρνηση αυτή αποτελεί πλέον "ξένο σώμα" για την κοινωνία - και άρα τα ψωμιά της είναι μετρημένα. Ποια θα είναι άραγε η απάντηση της άρχουσας τάξης σε αυτή τη συγκυρία, όταν κανένας από τους πολιτικούς σχηματισμούς της δε μπορεί να πείσει τον κόσμο;

a revolution in slow motion - by Petros Papakonstantinou


Τον 8ο μ.Χ. αιώνα, το νεαρό έθνος των Αράβων εισέβαλε στη μεσαιωνική Ευρώπη μέσω Ισπανίας, καταλύοντας το παρηκμασμένο βασίλειο των Βησιγότθων. Το τελευταίο δεκαπενθήμερο μια δεύτερη «εισβολή», εντελώς ειρηνική αυτή τη φορά, διέχυσε τα καινά δαιμόνια του αραβικού κόσμου από την Τυνησία και την Αίγυπτο στη γηραιά ήπειρο, και πάλι μέσω του ισπανικού βασιλείου. Η επέκταση του κινήματος των «Αγανακτισμένων» από τη Μαδρίτη σε δεκάδες ευρωπαϊκές πόλεις, με κορύφωση την πανευρωπαϊκή ημέρα δράσης της περασμένης Κυριακής, επανέφερε δριμύτερο το ερώτημα για μια πιθανή μεταλαμπάδευση του «πνεύματος της Ταχρίρ» στην απέναντι πλευρά της Μεσογείου.

η ΝΤΑΛΑΡΑ στου Ζωγράφου

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Libya - June 2011



Sister Lizzie Cocker with a mum and two daughters from Sudan who have been living in Libya for 17 years. They had to flee from Misrata to Tripoli following the vicious atrocities committed by the pro-nato rebels against black skinned peoples. They are firmly standing behind their leader Moammar Gadaffi. http://sonsofmalcolm.blogspot.com/2011/06/sons-of-malcolm-reports-from-libya-and.html

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Γιούχα και στην Κέρκυρα


01/06/11 Αγανακτισμένοι κατά βουλευτών!
Σήμερα έγινε ενημέρωση ότι στο εστιατόριο του ιστιοπλοικού ομίλου που βρίσκεται στο παλιό φρούριο θα μαζεύονταν να μασαμπουκώσουν ο Δένδιας (πρώην υπουργός δικαιοσύνης επι ΝΔ), η Γκερέκου, η Νταλάρα, ο Παπουτσής, μερικοί ξένοι ευρωβουλευτές και δεν ξέρω ποιοί άλλοι.