Σελίδες

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

οι μπούρδες της ΕΣΗΕΑ για την φωτογραφία "Φυσσα" ..

Ευτυχως που δεν υπηρξε ανακοινωση της ΕΣΗΕΑ τότε..

[«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τη δημοσίευση στο κυριακάτικο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ», φωτογραφίας του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα λίγο πριν ξεψυχήσει...    .. Η δημοσίευση αυτή όχι μόνο δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες της ενημέρωσης, αλλά, αντιθέτως, προσβάλλει κατάφωρα τους κανόνες δεοντολογίας του επαγγέλματος και τις πανανθρώπινες αξίες...]  .. και λοιπές μπούρδες.. 

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ.. Η Δολοφονία Ν.Τεμπονέρα από την ΟΝΝΕΔ !! & ΦΥΣΣΑ μελος της Χ.Α.

Πρωτοσέλιδο με φωτογραφία ΣΟΚ με τον Π. Φύσσα λίγο πριν σβήσει στην αγκαλιά της κοπέλας του 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Η Δολοφονία Ν.Τεμπονέρα από την ΟΝΝΕΔ !!




Πριν από 22 χρόνια και 9 μήνες, τον Ιανουάριο του 1991 με τις ευλογίες του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη και του "νούμερο 2" της κυβέρνησης, υπουργού Εξωτερικών, αλλά έχοντα λόγο επί παντός επιστητού σε ότι αφορά την λειτουργία της κυβερνησης, τον Α.Σαμαρά, τελέστηκε ένα πραγματικό πολιτικό έγκλημα μιας συμμορίας ΟΝΝΕΔιτών και αυτουργό δολοφόνο έναν συγκεκριμένο ΟΝΝΕΔίτη τον Ι.Καλαμπόκα.
Θύμα του ο καθηγητής μαθηματικών και μέλος του Εργατικού Αντι-ιμπεριαλιστικού Μετώπου (ΕΑΜ), ο 38χρονος Νίκος Τεμπονέρας.
Ο φόνος έγινε όταν οργανωμένες ομάδες εφόδου των ΟΝΝΕΔιτών εφόρμησαν με λοστούς, ρόπαλα και αλυσίδες στο υπό κατάληψη σχολείο (3ο Λύκειο) και έσπειραν τον τρόμο και τον θάνατο.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ενώ το Σύνταγμα των ΗΠΑ δίνει το δικαίωμα στο Κογκρέσο να εκδίδει χρήμα,...

Γιατί δολοφονήθηκαν οι ΛΙΝΚΟΛΝ και ΚΕΝΝΕΝΤΥ?
Δύο από τους προέδρους των ΗΠΑ ο Αβραάμ Λίνκολν και ο Τζον Κένεντι δολοφονήθηκαν Ποιός ήταν ο κοινός λόγος της δολοφονίας τους;
Δήλωση του Αβραάμ Λίνκολν κατά την διάρκεια του Αμερικανικού Εμφύλιου Πολέμου: "Έχω δυο μεγάλους εχθρούς. Το στρατό των Νοτίων μπροστά μου...  και το στρατό των τραπεζιτών πίσω μου. Από τους δυο αυτούς εχθρούς ο χειρότερος είναι ο πίσω μου."
Πότε έκανε αυτή τη δήλωση ο Λίνκολν; Όταν κατά τη διάρκεια του Εμφύλιου οι τραπεζίτες που δάνειζαν το κράτος με 24% τόκο προσπάθησαν να τον αναγκάσουν να τους δίνει τόκο 36%. (!!)
Τι έκανε ο Λίνκολν;  Απλά ενεργοποίησε το δικαίωμα που έχει κάθε κράτος να εκδίδει χρήμα. Έτσι ο Λίνκολν θαρραλέα άρχισε να τυπώνει δολάρια για τη χρηματοδότηση του πολέμου, σώζοντας τη χώρα του από τις μελλοντικές πληρωμές των υπέρογκων τόκων προς τις τράπεζες.  Και όλοι γνωρίζουμε τι απέγινε ο Λίνκολν λίγο καιρό μετά. Δολοφονήθηκε. Μετά τη δολοφονία του Προέδρου Λίνκολν το 1865 κανένας άλλος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τόλμησε να αρνηθεί να δανειστεί η χώρα από τους τραπεζίτες και να μη τους πληρώνει τόκο.

Τζον Κένεντι 100 χρόνια μετά
Για να ακριβολογούμε, ένας ακόμα Πρόεδρος των ΗΠΑ τόλμησε 100 χρόνια μετά τον Λίνκολν να το ξανακάνει, δηλαδή να μη δανειστεί η χώρα από τις τράπεζες αλλά να εκδώσει χρήμα χωρίς τόκο, και ο οποίος και αυτός είχε την ίδια κατάληξη με τον Λίνκολν. Δολοφονήθηκε και αυτός λίγο καιρό μετά την απόφασή του. Ήταν ο Τζον Κένεντι.
Αλλά για να καταλάβουν οι αναγνώστες μας πώς ακριβώς οι μεγαλοτραπεζίτες καταδυναστεύουν τις χώρες και τις οικονομίες πρέπει να τους εξηγήσουμε τα παρακάτω απίστευτα (ΝΑΙ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ) αλλά απόλυτα αληθινά πράγματα.

Ενώ το Σύνταγμα των ΗΠΑ δίνει το δικαίωμα στο Κογκρέσο να εκδίδει χρήμα, η Αμερικανική Κυβέρνηση έχει μεταφέρει το δικαίωμα της έκδοσης του χρήματος και μάλιστα με επιτόκιο στο 'Federal Reserve' το οποίο δεν είναι κρατικό αλλά ένα όργανο των μεγάλων τραπεζών που είναι και οι μέτοχοί του. Έτσι λοιπόν το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ τυπώνει στα πιεστήριά του το χρήμα που χρειάζεται η χώρα. Αμέσως μετά το δίνει στο 'Federal Reserve' δηλαδή στους τραπεζίτες, το οποίο Federal Reserve το δανείζει πίσω στο Αμερικανικό κράτος με τόκο(!!!)    Μόνο ο τόκος που πληρώνουν οι ΗΠΑ στις τράπεζες του Federal Reserve για το Αμερικανικό χρέος φθάνει το χρόνο τα 400 δισεκατομμύρια δολάρια !!!

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Habib al-Shartouni: Striking the Head of Collaboration

Habib al-Shartouni: Striking the Head of Collaboration

Shartouni does not want to be lionized by comrades, friends and supporters.
By: Afif Diab
Published Monday, July 23, 2012
Habib al-Shartouni, who was convicted for the assassination of Bashir Gemayel after the Lebanese parliament elected him president under the gun-barrels of Israeli tanks in 1982, wants to break the silence in which he has shrouded himself for years.
Since escaping from Roumieh prison in the wake of the collapse of General Michel Aoun’s government in 1990, Shartouni has shunned media and political attention. He spends his time at an undisclosed location with his family, and in reading and writing, while closely following the news from Lebanon and the rest of Arab world and developments in Palestine.
Shartouni spoke to Al-Akhbar about his past, present and future, and about his case, which has been forgotten by his former comrades in the Syrian Social Nationalist Party (SSNP) and other advocates of resistance and struggle. Whether that neglect is deliberate, careless, or inadvertent, he has candid questions to ask about why it has been 30 years and it is still unresolved.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

H Αυτοκρατορία του Ψέματος

ΔΥΤΙΚΗ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ !!

Τιερί Μεϊσάν, στη συριακή εφημερίδα Al-Watan        (μτφ. Κριστιάν) , 
 Σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς 
του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, 
τα θύματα της σφαγής στη Γκούτα Δαμασκού είναι παιδιά 
νομιμοφρόνων  αλουϊτικών
 οικογενειών της 
Λατάκιας που συνελήφθησαν
 στις αρχές Αυγούστου και των
 οποίων έσφαξαν τις οικογένειες


Σας άρεσε το συμβάν του κόλπου του Tonkin και ο πόλεμος στο Βιετνάμ, οι 
θερμοκοιτίδες του Κουβέιτ και ο πρώτος πόλεμος του Κόλπου, η σφαγή του Racak και ο πόλεμος στο Κοσσυφοπέδιο,.....
 τα όπλα μαζικής καταστροφής στο Ιράκ και ο δεύτερος πόλεμος του Κόλπου, οι απειλές για την
 Βεγγάζη και ο πόλεμος της Λιβύης, θα λατρέψετε την αεριοποίηση των αμάχων της Γκούτα της
 Δαμασκού και τον βομβαρδισμό της Συρίας.
Δαμασκός, 7.9.2013. Σε μια δήλωση που κυκλοφόρησε από τον Λευκό Οίκο, ο Διευθυντής της
 Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ James Clapper ισχυρίστηκε ότι 1.429 άτομα σκοτώθηκαν σε
 μια μαζική χημική επίθεση σε 12 τοποθεσίες στις 21 Αυγ. 2013 στη Γκούτα της Δαμασκού [ 1 ].
Οι γαλλικές υπηρεσίες δεν ήταν σε θέση να προβούν επιτόπου σε μέτρηση του αριθμού των νεκρών, επιβεβαιώνει ένα αποχαρακτηρισμένο σημείωμα του συντονιστή της υπηρεσίας πληροφοριών
  AlainZabulon [ 2 ]. Ωστόσο, μετρήσανε 281 σε βίντεο, ενώ η γαλλική «μη κυβερνητική οργάνωση»
 Γιατροί Χωρίς Σύνορα μέτρησε 355 στα νοσοκομεία.

Όλες οι συμμαχικές υπηρεσίες αναφέρονται σε βίντεο. Έτσι, οι Αμερικανοί έχουν συλλέξει μια 
εκατοντάδα στο YouTube, ενώ οι Γάλλοι δεν βρήκαν παρά μόνο 47. Η Ουάσιγκτον και το Παρίσι
 τα θεωρούν όλα αυθεντικά. Όμως, ορισμένα από αυτά στάλθηκαν στις 7:00 π.μ., ώρα Δαμασκού 
(γεγονός που εξηγεί γιατί φέρνουν την ημερομηνία της 20ης Αυγούστου στο YouTube, το οποίο
 εδράζεται στην Καλιφόρνια), αλλά με έναν ήλιο σχεδόν στο ζενίθ, γεγονός που συνεπάγεται
 ότι γυρίστηκαν εκ των προτέρων [ 3 ].

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

"ΑΥΤΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ"!

 "ΑΥΤΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ"!

 
Ο Αρχηγός της Σαουδαραβικής Υπηρεσίας Πληροφοριών  της "CIA της Ερήμου", είναι σύμφωνα με πληροφορίες ξένων ανταποκριτών και μαρτυρίες των ίδιων των κατοίκων της περιοχής Ghouta της Δαμασκού,ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την επίθεση με τα χημικά στη Συρία, για την οποία και
ενοχοποιήθηκε το καθεστώς Άσαντ και δόθηκε έτσι αφορμή επίθεσης των ΗΠΑ κατά της Συρίας!


   Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του MPressNews στις ΗΠΑ, αντάρτες και των κάτοικοι της πληγείσας Ghouta της Δαμασκού κατηγορούν τον Σαουδάραβα Πρίγκιπα Bandar bin Sultan για την παροχή χημικών όπλωνσε μια Ομάδα Ανταρτών (Ισλαμιστών) που συνδέεται με την Αλ Κάιντα!

Όπως αναφέρουν οιανταποκριτές του MPN, Dale Gavlak και Yahya babneh,πολυάριθμες συνεντεύξεις με τους γιατρούς, των κατοίκων της Ghouta, ανταρτών και των οικογένειών τους, δίνουν μια διαφορετική εικόνα από αυτή που θέλουν να παρουσιάσουν οι ΗΠΑ.