Σελίδες

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Γιατί αναμεταδίδουμε ξένα κανάλια, παράνομα, με χρήματα του Ελληνα φορολογούμενου ?


Γιατί αναμεταδίδουμε ξένα κανάλια, παράνομα, με χρήματα του Ελληνα φορολογούμενου ?

Είναι γνωστό σε όλους  ότι διατίθενται επίγειες Εθνικές συχνότητες  για την αναμετάδοση  ξένων τηλεοπτικών σταθμών , σταθμών που εν πολλοίς μεταδίδουν και προπαγανδιστικό πρόγραμμα (ειδήσεις ..) που είναι πολλές φορές ενάντια στα Ελληνικά λαϊκά συμφέροντα και πολλές φορές και ενάντια στα Εθνικά συμφέροντα. 

Το Αγγλικό BBC, το Γερμανικό DW και το Γαλικό TV5 αναμεταδίδονται από επίγειους σταθμούς με κόστος του Ελληνα φορολογούμενου, καταλαμβάνοντας και πόρους εν ανεπαρκεία  όπως είναι οι τηλεοπτικές συχνότητες, συχνότητες που θα μπορούσαν να διατεθούν για εκπομπές από τις τοπικές 
κοινωνίες.  Δηλαδή η Ελληνική πολιτεία κάνει τα στραβά μάτια παρανομώντας, για να δώσει βήμα σε ξένα τηλεοπτικά δίκτυα
1. Να διευρύνουν την πελατειακή τους βάση -τηλεθέαση και συνεπώς να έχουν αυξημένα έσοδα
2. Να διεισδύσουν πολιτικά στην Ελλάδα και να έχουν λόγο στις πολιτικές εξελίξεις.

Και όλα αυτά κατά παράβαση της υπάρχουσας νομοθεσίας (περί απαγόρευσης της δικτύωσης και  μετάδοσης ξενόγλωσσων προγραμμάτων)  και με χρήματα του Ελληνικού λαού ο οποίος αναλαμβάνει να χρηματοδοτεί και να συντηρεί τα μηχανήματα αναμετάδοσης.

Και με ποια ανταπόδοση ? , με ποια διαδικασία ? με ποια διαφάνεια ? Κάποιοι κύριοι λοιπόν του ΕΣΡ / ΕΕΤΤ αλλά και η κυβερνητική πλειοψηφία κάποια στιγμή θα πρέπει να λογοδοτήσει. 

Παρακάτω υπάρχουν ενδεικτικές αποφάσεις του ΕΣΡ που έχει βγάλει καταδικαστικές αποφάσεις Δικτύωσης/αναμετάδοσης και ξενόγλωσσων εκπομπών.. που βέβαια αυτά ισχύουν μόνο για τους ιθαγενείς, εφόσον  στο προτεκτοράτο Ελλαδιστάν οι πάτρωνες πάντα έχουν ειδικά προνόμια.

=====================================
Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014, 19:33
Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ στο Top Channel νομού Κοζάνης για σειρά παραβάσεων (μετάδοση, χωρίς άδεια, ενημερωτικού προγράμματος, υπέρβαση νομίμου ορίου διαφημίσεων και μετάδοση προγραμμάτων με λανθασμένη σήμανση).

Πρόστιμο 15.000 ευρώ για υπέρβαση νομίμου ορίου διαφημίσεων επιβλήθηκε επίσης στον Super B νομού Αχαΐας, ενώ με το ίδιο αιτιολογικό επιβλήθηκε πρόστιμο 15.000 ευρώ στο TV Δράμας.

Παράλληλα, σύσταση επιβλήθηκε στον Real fm για χαμηλή ποιότητα γλώσσας στην εκπομπή της «Ελληνοφρένειας» και στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ για (μικρή) υπέρβαση νομίμου ορίου διαφημίσεων. Οριστική διακοπή και ανάκληση βεβαίωσης λειτουργίας επιβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Tele Time νομού Αχαΐας.