Σελίδες

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΠΛΗΝ ΛΕΤΟΝΙΑΣ


ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, ΠΛΗΝ ΛΕΤΟΝΙΑΣ

Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
Εντάξει, το να επιλέγουν να μην υιοθετήσουν ως νόμισμά τους το ευρώ η Βρετανία ή η Σουηδία και η Δανία, το καταλαβαίνει και το χωνεύει κάποιος. Το να μη θέλουν όμως να μπουν στην Ευρωζώνη «μπατίρηδες» του αλήστου μνήμης «υπαρκτού σοσιαλισμού», χώρες δηλαδή όπως η Πολωνία, η Ουγγαρία, η Τσεχία ή ακόμη και η Ρουμανία και η Βουλγαρία, αυτό συνιστά σίγουρα διασυρμό του ευρώ!

Αποδεικνύει επίσης εμπράκτως πόσο αντιπαθής έχει γίνει στα μάτια όχι μόνο των λαών της Ευρώπης, αλλά και των κυβερνήσεών τους ο πυρήνας της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης και κυρίως μετά τα δεινά και τον όλεθρο που σκόρπισε στις χώρες της Ευρωζώνης η «διάσωσή» τους, με τους βαρύτατους όρους υποτέλειας που τους επέβαλε η Γερμανία μέσω της ΕΕ και της ΕΚΤ. Αν δεν ήταν και τμήματα χωρών με ναζιστικό παρελθόν και συνεργασία με τους χιτλερικούς κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, όπως η Κροατία που από την 1η Ιουλίου θα είναι το 28ο μέλος της ΕΕ και η Λετονία που πιθανότατα από την 1 Ιανουαρίου του 2014 θα είναι το 18ο κράτος-μέλος της Ευρωζώνης, η διαδικασία ένταξης είτε στην ΕΕ, είτε στο ευρώ θα είχε ουσιαστικά σταματήσει ελλείψει υποψηφίων ενδιαφερόμενων χωρών. Το διασκεδαστικό μάλιστα είναι ότι ακόμη και οι πιο εξαθλιωμένες από τις πρώην χώρες-μέλη του Συμφώνου της Βαρσοβίας, του στρατιωτικού συνασπισμού κρατών υπό την ηγεσία της Σοβιετικής Ενωσης, πληρούν τα κριτήρια του Μάαστριχτ για ένταξη στο ευρώ πολύ καλύτερα από τη... Γερμανία ή τη Γαλλία!!!

Aν αληθεύουν αυτά Άδωνη .. τρέχα να κρυφτείς...

Aν αληθεύουν αυτά Άδωνη  τρέχα να κρυφτείς...

Η... πεθερά του μπουμπούκου και άρα μητέρα της Ευγενίας Μανωλίδου, η Αγγελική Πουλάκου, σχεδόν 60 ετών γιαγιά η οποία προσελήφθη χωρίς προκύρηξη ως ιδιαιτέρα του Προεδρου της Κτηματολόγιο Α.Ε. 70αρη Χρήστου Γούλα. Δεν της έφθανε όμως αυτό, ήθελε να προσλάβει και τη... νύφη της, τη γυναίκα δηλαδή του γιου της και αδελφού της Ευγενίας. Και έτσι προσελήφθη και αυτή στο Κτηματολόγιο. Κατά σύμπτωση είναι η κόρη του πρώην Υπουργού της ΝΔ, Απόστολου Ανδρεουλάκου. Και ο κατάλογος συνεχίζεται. Προσελήφθη στο Κτηματολόγιο και ο Νίκος Γεωργαντάς ο οποίος παρουσιάζει εκπομπή στο Τηλε-Άστυ για το χρηματιστήριο. Επίσης, τα τελευταία δύο χρόνια έχουν έρθει πάνω από δέκα στελέχη του ΛΑΟΣ, στο Κτηματολόγιο προσωπικές επιλογές του Άδωνη Γεωργιάδη για να πλαισιώνουν...την πεθερά του. Εθνικό Κτηματολόγιο είναι αυτό ή Μπουμπουκολόγιο; Μπουμπούκο, το θέμα αυτό έρχεται στη Βουλή. Μόνο που είναι πολύ πιο σοβαρό από αυτό που έφερες εσύ στο Κοινοβούλιο. Ξεκίνησες το τρέξιμο; Αυτά και όχι μόνο στο pressmme όπου όλες οι αναρτήσεις είναι αφιερωμένες στο θέμα αυτό.Για να δούμε Παπαγιάννη ,θα το πας μέχρι τέλους,ή θα αρχίσεις να αφαιρείς πάλι αναρτήσεις,σιγά σιγα.Περιμένουμε.
ventetta.blogspot.