Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

Γιούχα και στην Κέρκυρα


01/06/11 Αγανακτισμένοι κατά βουλευτών!
Σήμερα έγινε ενημέρωση ότι στο εστιατόριο του ιστιοπλοικού ομίλου που βρίσκεται στο παλιό φρούριο θα μαζεύονταν να μασαμπουκώσουν ο Δένδιας (πρώην υπουργός δικαιοσύνης επι ΝΔ), η Γκερέκου, η Νταλάρα, ο Παπουτσής, μερικοί ξένοι ευρωβουλευτές και δεν ξέρω ποιοί άλλοι.
 Ο κόσμος της συνέλευσης (200 άτομα περίπου) μεταφέρθηκε άμεσα στο σημείο όπου για 3 περίπου ώρες φώναζε συνθήματα. Στην πιο κρίσιμη στιγμή του ακτιβισμού επιχειρήθηκε, μέσω ντουντούκας, από κάποιους "αγανακτισμένους" που μονοπωλούν το μικρόφωνο της συνέλευσης τις τελευταίες μέρες να διαλύσουν την παρέμβαση. Αμέσως ο κόσμος αντέδρασε και επέμεινε ότι στόχος είναι να εμποδίσουμε την έξοδο των αρχόντων από το χώρο.(η ψήφιση έδειξε ότι ήταν μόνο 4 άτομα οι "πυροσβέστες" ).
Με τα πολλά οι αρχόντοι υποχρεώθηκαν να διαφύγουν με καίκι, γεμάτο ΟΥΚάδες που μπήκε και βγήκε από τον όρμο με κλειστά τα φώτα(για να αποφευχθεί η λήψη βίντεο ή φωτογραφιών).
Τελικά εκτός από δενδια γκερέκου και ευρωβουλευτές δεν είμαστε σίγουροι ποιοί ακριβως παρευρέθησαν. Να σημειωθεί ότι όλοι αυτοί συμμετείχαν το πρωι σε ενα συνέδριο για την αντιμετώπιση της μετανάστευσης και τη δημιουργία κέντρου κράτησης μεταναστών απέναντι στην ήπειρο. Ο παραλληλισμός των αρχόντων που διαφέυγουν στη ζούλα με τον ίδιο τρόπο που οι μετανάστες περνούν τα σύνορα πραγματικά ξεσήκωσε τον συγκεντρωμένο κόσμο και ειδικά μετα τη φυγάδευση των βουλευτών από το κοινοβούλιο στην Αθηνα. Γιουχαρίστηκαν βγαίνοντας και οι ασφαλίτες που τους φύλαγαν. http://www.dailymotion.com/video/xj1y2x_01-06-11-yyyyyyyyyyyyyy-yyyy-yyyyyyyyy_news
-----------------------------------------
Χτες στην «πλατεία» είχαμε, τελικά, κάποια εξέλιξη: Το γνωστό «Δίκτυο» με παρέμβασή του εκτίμησε ότι τώρα «το τελευταίο που χρειάζεται είναι ο "διδακτισμός της πλατφόρμας" από τις όποιες αυτόκλητες "πρωτοπορίες"». Τώρα, λοιπόν, μπορούμε να ησυχάσουμε. Ο ένας μετά τον άλλο οι «ακηδεμόνευτοι» και «ακομμάτιστοι» σκάνε μύτη με την υπογραφή τους. Από τις οικολογούσες ομάδες του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, ως τους σημαιοστόλιστους της «δεξιάς πολυκατοικίας» και από τους ποδηλάτες της Μπιρμπίλη ως τις πολύπλευρα χρηματοδοτούμενες από το κρατικό ταμείο «μη κυβερνητικές οργανώσεις»... Ολοι μαζί ομονοούν σε ένα: Να μην οργανωθεί ο κόσμος. Να μη δει σαν αντίπαλο την εξουσία των μονοπωλίων. Να μην παλέψει με συγκεκριμένο πρόγραμμα για τη δική του λαϊκή εξουσία.
http://www2.rizospastis.gr/page.do?publDate=2/6/2011&id=13569&pageNo=2&direction=1Δεν υπάρχουν σχόλια: