Σελίδες

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ISRAEL/IRAN - Barak hails munitions blast in Iran


 ISRAEL/IRAN - Barak hails munitions blast in Iran


Email-ID185945
Date2011-11-14 15:40:05
Frombokhari@stratfor.com
Toalpha@stratfor.com
List-Namealpha@stratfor.com

I am not saying that we should believe something only when it hits the OS.
My point is about proceeding forward from a single source report. We
shouldn't completely dismiss it but the issue is confirmation before
something related pops up in the OS.

On 11/14/11 9:30 AM, Fred Burton wrote:

Yes but an intelligence agency that secures a single piece of insight
that is then corroborated by the infamous OS leads one to believe that
either the same source is responsible for both or perhaps there is smoke
that indicates a fire? We tend to not believe things unless there is
OS. The best intel never see's the light of day. I'm more circumspect
when it is in the OS...unless of course, we planted it.

p.s. I'm offended that we may believe an Iranian before a Jew.

cc: APAC, JINSA.

On 11/14/2011 8:21 AM, Kamran Bokhari wrote:

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

50 επιχειρήσεις που ήδη ληστεύουν εργαζόμενους, με ονόματα ..



ΟΙ «50» ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ «ΕΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ» ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΑΡΤΗ


Tου ΚΩΣΤΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ*
Δεν γνωρίζω εάν ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, κατατάσσει και το Υπουργό εργασίας στους «κουκουλοφόρους», αλλά νομίζω, ο τίτλος του ταιριάζει γάντι, καθόσον, εκτός από τους καταδότες, είναι και οι δήμιοι που φορούν κουκούλα. Και ο Γ. Κουτρουμάνης έχει αναλάβει αυτό το ρόλο.
Ο Γ. Κουτρουμάνης είναι ο άνθρωπος που άλλαξε το νόμο της βαρύτητας, αφού έφτιαξε ειδικό νόμο και καθιστά την μειοψηφία ποιό ισχυρή από την πλειοψηφία!! Με το νόμο 4024/2011, άρθρο 37, θέτει τις κλαδικές συμβάσεις, οι οποίες συνυπογράφονται από εργοδοτικές ενώσεις και Ομοσπονδίες με χιλιάδες μέλη, σε υποδεέστερη θέση έναντι των επιχειρησιακών συμβάσεων, οι οποίες στο εξής, μπορούν να υπογράφονται και από μεμονωμένα άτομα όπως οι «ΕΝΏΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ»!!
Έτσι, δεν πέρασαν ούτε δύο μήνες από την θέσπιση και το φαγοπότι έγινε πάρτι. Σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν οι «ενώσεις προσώπων» και η μία πίσω από την άλλη «υπογράφουν» πανομοιότυπες συμβάσεις, με μειώσεις έως και πάνω από 50%, πλήρη ελαστικοποίηση των ωραρίων εργασίας, καθιέρωση συστημάτων προσωρινής ή μειωμένης απασχόλησης, κατάργηση της προϋπηρεσίας κ.τ,λ.. Όλες έχουν διάρκεια αορίστου χρόνου!!
Οι Επιχειρήσεις που συγκροτώντας τους εργαζόμενους σε «ενώσεις προσώπων», άλλαξαν τον εργασιακό χάρτη είναι: >>>>

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

παιδί για θελήματα ...


"Σκληρές διαπραγματεύσεις"

 «Σκληρές διαπραγματεύσεις για το νέο δάνειο και το P.S.I» μας είπε το μεσημεριανό δελτίο του Mega ότι κάνει σήμερα ο διορισμένος πρωθυπουργός Παπαδήμιος, όπως και ο υπουργός οικονομίας Ευάγγελος Βενιζέλος με τους ξένους δανειστές-τοκογλύφους του Ελληνικού κράτους.

Για να πάρουμε μια εικόνα για το πόσο «σκληρά» είναι αυτά τα παζάρια, παραθέτουμε την χθεσινή αποκάλυψη που έκανε η Κάτια Μακρή στην Realnews παραθέτοντας τους διαλόγους που έγιναν στην τηλεδιάσκεψης του Eurogroup της Τετάρτης.
Προσπερνάμε τα λεγόμενα του γερμανού υπουργού Οικονομικών Β. Σόιμπλε που ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε η κυβέρνηση Παπαδήμιου να συνεχίσει την θητεία της μέχρι το τέλος του 2013 και αρκούμαστε να δούμε τον διάλογο της Φιλανδής υπουργού οικονομικών με τον Βενιζέλο.


Πραγματικά ο Βενιζέλος δεν δίνει την εντύπωση ότι είναι το παιδί για τα θελήματα και το μόνο «επιχείρημα» που προβάλλει είναι ο «μπαμπούλας» της ανόδου των κοινοβουλευτικών αριστερών κομμάτων;


http://tsak-giorgis.blogspot.com/2012/02/blog-post_8822.html

Oι μαυραγορίτες και οι "σαράφιδες" εκτροχιάστηκαν

μετά τα χρυσαφικά και τα ασημικά και τα χρυσά τα δόντια , σειρά έχουν τα έπιπλα και τα κομοδίνα .
η εξαθλίωση του μνημονίου σε όλο το μεγαλείο ...

ΔΕΗ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ .. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ !!

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2012 - ΔΕΗ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ .. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ !!
Η Διευθύντρια κα. Σακελλαρίου επικαλείται λόγους ασφαλείας και θέλει να καλέσει την αστυνομία!!


Πληθαίνουν οι συμπολίτες μας που αρνούνται να πληρώσουν το άδικο και αντισυνταγματικό χαράτσι της ΔΕΗ. Απαίτηση όλων είναι να υπάρχει η δυνατότητα για εξόφληση των λογαριασμών χωρίς το χαράτσι και μέσω των ταμείων της ΔΕΗ και όχι μόνο μέσω τραπεζών. Κάτω από τον αγώνα κατοίκων και συλλογικοτήτων αυτό έγινε δεκτό στα γραφεία της ΔΕΗ Κερατσινίου, Κηφισιάς, Καματερού, Κυψέλης.
Η ανοικτή Πρωτοβουλία απαίτησε αυτό να γίνει και στη ΔΕΗ Παγκρατίου με παρεμβάσεις (27/1 και 1/2). Στις 1/2 με τη μαζική παρουσία κατοίκων και άλλων συλλογικοτήτων αυτό έγινε. Μόνο που διήρκησε μέχρι τις 8/1. Στην παρέμβαση μας στις 10/1 η διευθύντρια κ. Σακελλαρίου,  μας απάντησε ότι εκτελεί άνωθεν εντολές.
Πρόκειται για απαράδεκτη-εχθρική πρακτική σε βάρος των πολιτών από την διεύθυνση της ΔΕΗ, αφού είναι υποχρεωμένη να εισπράξει το ρεύμα, όπως κάνει όταν ο λογ/σμός πληρώνεται μέσω  τράπεζας. Ο υπερβάλλων ζήλος δήθεν τήρησης των «νόμων», η σκληρότητα, η γραφειοκρατική αντιμετώπιση σε όσους υποφέρουν από τα μέτρα δεν εξηγούνται από δικαιολογίες τύπου «κάνω τη δουλειά μου»..
θαυμάστε την στο σχετικό βίντεο από τν σημερινή συγκέντρωση >> 

Καταγγέλλουμε την περισσή αναλγησία της διευθύντριας ΔΕΗ Παγκρατίου κ. Σακελαρίου στους δεκάδες άνεργους, άπορους, χαμηλοσυνταξιούχους συμπολίτες μας, που καθημερινά προστρέχουν εκεί να ρυθμίσουν τις λόγω οικονομικών δυσκολιών οφειλές τους, παρακαλώντας υπαλλήλους και διευθύντρια για μια ρύθμιση που θα τους εξασφαλίσει ηλεκτρικό ρεύμα για αυτούς και τα παιδιά τους.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Αυτοί Ψήφισαν το Μνημόνιο A, όλα τα Ονόματα!

Αυτοί Ψήφισαν το Μνημόνιο A, όλα τα Ονόματα!

(γιατί το Β είναι και η ΝΔ μέσα..)

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΑΣΟΚ
Ραγκούσης Νικολάου Ιωάννης ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ragousis@pasok.gr
Παναρίτη Ιωάννου Ελένη (Έλενα) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣhttp://www.prosperityunbound.com
Μόσιαλος Αρχοντή Ηλίας ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣhttp://www2.lse.ac.uk/LSEHealthAndSocialCare/LSEHealth/whosWho/profiles/eamossialos@lseacuk.aspx
Τσόκλη Κωνσταντίνου Μαρία Γλυκερία (Μάγια) ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣhttp://www.mayatsoclis.gr
Γερουλάνος Μαρίνου Παύλος ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣhttp://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/c108a135-0b26-4189-a797-7431fd708bf4

άκου να σου πω Schäuble ...

άκου να σου πω Schäuble ... 
άκου να σου πω Schäuble ... μην στεναχωριέσαι ..  και η Ελλάδα εξ άλλου δεν έχει ανάπηρη οικονομία .. "οικονομία με ειδικές δεξιότητες έχει"  ...

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Απάντηση στην προδοσία


Απάντηση στην προδοσία

"Η ψήφιση του μνημονίου από την προδοτική βουλή των πεταμένων είναι γεγονός. Τα πολιτικά σκουλήκια του ΠΑΣΟΚ, της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ εξασφάλισαν μια θέση στο πάνθεον των προδοτών του έθνους και η τοποθέτηση τους δίπλα στον Εφιάλτη και τον Πήλιο Γούση τους αξίζει.

Αποδείχτηκε ότι ο Γιωργάκης δεν έχει ούτε το ένα δέκατο από τα κάκαλα του πατέρα του, ενώ ο κατάπτυστος Βενιζέλος θυμίζει στρατηγό της επταετίας. Για τον πρόεδρο της Πολιτικής Άνοιξης κύριο Σαμαρά η προδοσία δεν είναι κάτι καινούριο, οι δηλώσεις του όμως για τους εξεγερμένους "Να γνωρίζουν αυτά τα καθάρματα ότι όταν έρθει η ώρα, τις κουκούλες τους θα τις κατεβάσω" προκαλούν οργή και του απαντάμε ότι εμείς θα του βγάλουμε τη κουκούλα του προδότη για να του φορέσουμε την κουκούλα της κρεμάλας.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 11/2/12



>>  TO MNHMONEIO  <<


Ο Βαγγέλης Παπαχρήστος, οικονομολόγος και νυν ανεξάρτητος βουλευτής Πρέβεζας, έχει περάσει και πιο δύσκολα, αφού υπήρξε ένας από τους νεαρότερους κρατούμενους της χούντας, που βασανίστηκε σε ηλικία μόλις 18 ετών. Στέλεχος του ΚΚΕ για χρόνια, αποχώρησε το 1989, διαφωνώντας με την παραπομπή του Α. Παπανδρέου. Στη συνέχεια πέρασε στο ΠΑΣΟΚ και υπήρξε συνεργάτης του Γ. Παπανδρέου στο υπ. Εξωτερικών. Σήμερα τονίζει την αντίθεσή του με την οικονομική πολιτική, για την οποία δηλώνει ότι αποτελείται από ένα μείγμα «κακών επιλογών και επικίνδυνων χειρισμών». 

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

η Χούντα των ξένων δανειστών


Χούντα των ξένων δανειστών

«Ξεβρακώθηκε» τελείως από πολιτική σκοπιά τις τελευταίες μέρες ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Στην αρχή αυτογελοιοποιήθηκε, όταν η δήθεν ανυποχώρητη αντίστασή του σε μια σειρά θέματα, οι περιβόητες «κόκκινες γραμμές», αποδείχθηκαν ...«κόκκινες κορδέλες», όπως πολύ εύστοχα επισημάνθηκε μετά την πλήρη και άνευ όρων υποχώρησή του σε όλα τα μέτωπα, συμπεριλαμβανομένου ακόμη και του κατώτατου μισθού. Αυτή η «πολιτική κωλοτούμπα» του αρχηγού της Δεξιάς προκάλεσε την απογοήτευση των οπαδών του και τη χλεύη των υπολοίπων Ελλήνων.
Τη χαριστική βολή όμως του την έδωσε ο ...«αρχικωλοτούμπας», ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, αποσύροντας για καθαρά καιροσκοπικούς λόγους τους τέσσερις υπουργούς του από την κυβέρνηση του «τραπεζοτσολιά» Παπαδήμου.

Masks of Venice


Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

ΙΚΑ - ΕΟΠΥΥ .. μαλλιά κουβάρια, αλλά το μαλλί το πληρώνουν οι ασφαλισμένοι..

Πολύ σωστά τα λέει η προϊσταμένη Διεύθυνσης του ΙΚΑ Ζωγράφου.
Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε μία ζωή το ΙΚΑ και σήμερα οι φωστήρες του Παπαδήμου να μας λένε ότι θα πρέπει να πληρώνουμε στα δημόσια νοσοκομεία .. επειδή αυτά λέει.. 
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΑ με τον νέο φορέα (που αντικατέστησε ΙΚΑ και ΤΕΒΕ) ΕΟΠΥΥ !!

Και δεν είναι μόνο τα Νοσοκομεία .. τα δημόσια όπως αυτό της Ελενας.. αλλά και οι γιατροί οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ !! .. πρέπει λέει να πληρώνουμε συμμετοχή πλέον ... γιατί δωρεάν είναι ΜΟΝΟ οι πρώτοι 50 κάθε εβδομάδα.. Λες και μπορεί κάθε εργαζόμενος να ελέγχει τον γιατρό του αν έχει ήδη κλείσει τα 50 δωρεάν ραντεβού.


Ένα μεγάλο μπράβο στους εργαζόμενους και το Νοσηλευτικό προσωπικό των Νοσοκομείων και του ΙΚΑ .. αλλά οι αρμόδιοι καρεκλοκένταυροι της Δημόσια διοίκησης δεν μπορούν να μας εμπαίζουν με αυτό τον τρόπο

Ιδού το "Κόμμα Παπαδήμου"

Ιδού το "Κόμμα Παπαδήμου"

Eντονες πολιτικές διεργασίες για την δημιουργία του «κόμματος της τρόϊκας» ή αλλιώς «κόμμα Παπαδήμου» συμβαίνουν στο παρασκήνιο, καθώς διαπιστώνεται ότι το ΠΑΣΟΚ, η κύρια πολιτική δύναμη που εκφράζει μέχρι σήμερα την απόλυτη νομιμοφροσύνη στην τρόϊκα και στους ξένους δανειστές έχει πλέον ολοκληρώσει την αποστολή του και πλέον … έχει μείνει ο σκελετός του άλλοτε κραταιού πολιτικού σχηματισμού που κυριαρχούσε στην πολιτική ζωή του τόπου.Ήδη το πρόπλασμα του νέου κόμματος έχει σχηματοποιηθεί στην πολιτική κίνηση «Για την Ελλάδα τώρα!», η οποία δηλώνει ότι «ο σημερινός πρωθυπουργός θα πρέπει να στηριχθεί και να απαλλαγεί από τα πολιτικά βαρίδια που εμποδίζουν την επίτευξη των στόχων».