Σελίδες

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΗ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ .. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ !!

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2012 - ΔΕΗ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ .. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ !!
Η Διευθύντρια κα. Σακελλαρίου επικαλείται λόγους ασφαλείας και θέλει να καλέσει την αστυνομία!!


Πληθαίνουν οι συμπολίτες μας που αρνούνται να πληρώσουν το άδικο και αντισυνταγματικό χαράτσι της ΔΕΗ. Απαίτηση όλων είναι να υπάρχει η δυνατότητα για εξόφληση των λογαριασμών χωρίς το χαράτσι και μέσω των ταμείων της ΔΕΗ και όχι μόνο μέσω τραπεζών. Κάτω από τον αγώνα κατοίκων και συλλογικοτήτων αυτό έγινε δεκτό στα γραφεία της ΔΕΗ Κερατσινίου, Κηφισιάς, Καματερού, Κυψέλης.
Η ανοικτή Πρωτοβουλία απαίτησε αυτό να γίνει και στη ΔΕΗ Παγκρατίου με παρεμβάσεις (27/1 και 1/2). Στις 1/2 με τη μαζική παρουσία κατοίκων και άλλων συλλογικοτήτων αυτό έγινε. Μόνο που διήρκησε μέχρι τις 8/1. Στην παρέμβαση μας στις 10/1 η διευθύντρια κ. Σακελλαρίου,  μας απάντησε ότι εκτελεί άνωθεν εντολές.
Πρόκειται για απαράδεκτη-εχθρική πρακτική σε βάρος των πολιτών από την διεύθυνση της ΔΕΗ, αφού είναι υποχρεωμένη να εισπράξει το ρεύμα, όπως κάνει όταν ο λογ/σμός πληρώνεται μέσω  τράπεζας. Ο υπερβάλλων ζήλος δήθεν τήρησης των «νόμων», η σκληρότητα, η γραφειοκρατική αντιμετώπιση σε όσους υποφέρουν από τα μέτρα δεν εξηγούνται από δικαιολογίες τύπου «κάνω τη δουλειά μου»..
θαυμάστε την στο σχετικό βίντεο από τν σημερινή συγκέντρωση >> 

Καταγγέλλουμε την περισσή αναλγησία της διευθύντριας ΔΕΗ Παγκρατίου κ. Σακελαρίου στους δεκάδες άνεργους, άπορους, χαμηλοσυνταξιούχους συμπολίτες μας, που καθημερινά προστρέχουν εκεί να ρυθμίσουν τις λόγω οικονομικών δυσκολιών οφειλές τους, παρακαλώντας υπαλλήλους και διευθύντρια για μια ρύθμιση που θα τους εξασφαλίσει ηλεκτρικό ρεύμα για αυτούς και τα παιδιά τους.
Καταγγέλλουμε στους συμπολίτες μας τη διοίκηση της ΔΕΗ και την κ. Σακελλαρίου, που με τη στάση της ξεχνά πως και η ίδια είναι εργαζόμενη και μάλιστα ότι προΐσταται μιας δημόσιας εταιρείας που έχτισε ο ελληνικός λαός και τον οποίο οφείλει να υπηρετεί, και απαιτούμε :
-   Να προχωράει άμεσα η ΔΕΗ σε διακανονισμό των οφειλών συμπολιτών μας που λόγω κρίσης αδυνατούν να πληρώσουν το ρεύμα, χωρίς καμία εκβιαστική προϋπόθεση (πληρωμή χαρατσιού, ιδιόκτητο ακίνητο κλπ)
-   Να μπορούμε και πάλι στα ταμεία της ΔΕΗ Παγκρατίου να πληρώνουμε το λογαριασμό χωρίς το χαράτσι, όπως σε άλλα υποκαταστήματα ΔΕΗ και τράπεζες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: