Σελίδες

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Οι homo habilis του Κιεβου

Στο Χαρκοβο , το αποθρασυμενο από την ΝΑΤΟικη υποστήριξη καθεστώς του ΚΙΕΒΟΥ έκανε επιδειξη πολιτικής βαρβαρότητας ενάντια στο αντιφασιστικό αίσθημα του λαού του Χαρκόβου αλλά και την Αν Ουκρανίας συνολικά. Αυτοί που προσπαθήσαν εκεινη την αφιαλτική νύχτα να σταθουν εμπόδιο στην φασιστική βαρβαρότητα ποδοπατηθηκαν και ξυλοκοπήθηκαν , ένα άτομο δε ήδη κατέληξε. 















http://vineyardsaker.blogspot.gr/.../the-russian-response...
ο "Saker" και ο "Cassad" αποτελούν ανεκτίμητη πηγή πληροφόρησης για το "Ουκρανικό" ο πρώτος σε επίπεδο πολιτικής ανάλυσης των γεγονότων , με ανάδειξη της λαϊκής πτυχής του αγώνα του Donbass ε
ναντια τόσο στους Ουκρανούς αλλά και Ρώσους Ολιγαρχες, ο δε δεύτερος (cassad) http://cassad-eng.livejournal.com/ περιγράφοντας περισσότερο την στρατιωτική πτυχή των γεγονότων. Η Ανάδειξη της προσωπικότητας του Igor Strelkov (o οποίος στο Donabass θεωρείται ηρωική προσωπικότητα , αλλά από κύκλους Ολιγαρχών της Μοσχας, την 5η Φαλαγγα όπως λέει ο ίδιος, θεωρείται επικίνδυνος "λαικιστης και εθνικιστής"..) είναι εργο του Cassad.. http://colonelcassad.livejournal.com/ (στα Ρωσικα αλλά με Google translate βγαίνει η κεντρικη ιδέα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: