Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016

Αγιότατε Βενέδικτε ΙΣΤ', οι καιροί αλλάζουν

Αγιότατε Βενέδικτε ΙΣΤ', οι καιροί αλλάζουν... Σήμερα οι πρώτοι δώδεκα πελάτες των οθωμανικών πλοιαρίων, των δουλεμπόρων του Ερντογάν, τιμήθηκαν με αεροπορική μεταφορά και τους επεστράφησαν τα ευρώ που πλήρωσαν τον δουλέμπορο του Ερντογάν... 

Γι' αυτό εργάστηκαν όλοι μαζί, ο διάδοχός σας, τα εξαπτέρυγά του Βαρθολομαίος κι Ιερώνυμος κι ο επιλεγμένος να διαχειριστεί τους "πρόσφυγες-μετανάστες" για λογαριασμό της Ε.Ε. των τραπεζιτών, ο "αριστερός" πρωθυπουργός Τσίπρας. Και η σημαία των δολοφόνων του Συριακού λαού, σε απευθείας μετάδοση σ' ολόκληρο τον κόσμο, να ευλογείται από τον συνεργάτης της αιμοσταγούς αμερικανοκίνητης χούντας του Βιντέλα, τον Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο

Όλα αυτά, την ημέρα που η μαρτυρική Συρία γιορτάζει την "Ημέρα της Ανεξαρτησίας". Την επέτειο της απελευθέρωσης, του ξεπετάγματος των Γάλλων αποικιοκρατών από τα ιερά χώματα της Συρίας των Σελευκιδών, την 17 Απρίλη 1946. Η "Ημέρα της Ανεξαρτησίας", ημέρα που αποχωρεί από τη Συρία κι ο... τελευταίος στρατιώτης των σφαγέων Γάλλων αποικιοκρατών, η Συρία ζει μια ιμπεριαλιστική επίθεση που διαρκεί πέντε (5) ολόκληρα χρόνια, με όλα τα χαρακτηριστικά της τότε Γαλλικής κατοχής. Μετά την ήττα της "αραβικής άνοιξης" στη Συρία, του μεγαλύτερου σκοταδιστικού χειμώνα για τους λαούς, μπήκε σε εφαρμογή το "προσφυγικό-μεταναστευτικό" και...
την "εξέγερση για εκδημοκρατισμό της Συρίας", αντικατέστησε η "φιλανθρωπία", ο "ανθρωπισμός". Τη θέση των δολοφόνων αποκεφαλιστών, των "εξεγερμένων", των "τρομοκρατών"-μισθοφόρων της "πολιτισμένης" δύσης, αντικατάστησαν οι οργανώσεις "ανθρωπίνων δικαιωμάτων", οι ΜΚΟ των μυστικών υπηρεσιών, οι "φιλάνθρωποι", οι "ανθρωπιστές" και ο μεγαλύτερος θρησκευτικός ηγέτης του πλανήτη. ο συνεργάτης του δολοφόνου Βιντέλα. Δεν πρόκειται για κάτι νέο, ένας σύγχρονος σχεδιασμός των ιμπεριαλιστών. 

Είναι μια παλιά συνταγή του Καρλ Σμιτ, συνεργάτη του Χίτλερ, «ο εστεμμένος νομικός του Γ΄ Ράϊχ», στη μπροσούρα του "Η έννοια του πολιτικού": "Ο 'ανθρωπισμός' είναι ένα ιδιαίτερως κατάλληλο εργαλείο για τις ιμπεριαλιστικές επεκτάσεις και, στη μορφή της ηθικής του ανθρωπισμού, ένα συγκεκριμένο όχημα του οικονομικού ιμπεριαλισμού" Μετά την πανωλεθρία της δύσης, την ήττα στη Συρία, νομίζουν πως θα μπορέσουν να λυγίσουν και να υποδουλώσουν τον υπέροχη Συριακό λαό, με τον "ανθρωπισμό" και τη "φιλανθρωπία" απέναντι στους μισθοφόρους τους κι όσους πραγματικά αναγκάστικαν να φύγουν από τις περιοχές που ήταν στην κατοχή των δολοφόνων. Μάλιστα, γίνεται πλέον ανοικτή και διαδεδομένη προπαγάνδιση της σημαίας των φονιάδων, ώστε να οικοδομήσουν "αντιφρονούντες", στα πρότυπα των Κουβανών στις ΗΠΑ. 

Ας δούμε που χωλαίνει αυτός ο φιλόδοξος σχεδιασμός της "νέας τάξης" 
Την εποχή της Γαλλικής κατοχής στη Συρία, οι αποικιοκράτες σχεδίαζαν τη διαίρεση της χώρας σε τέσσερα (4) κράτη, με θρησκευτικά-εθνικά χαρακτηριστικά. Αυτό με το οποίο μας βομβαρδίζει καθημερινά ο πανεπιστημιακός κ. Μάζης, μόνιμος θαμώνας του κ. Μπογδάνου και το εμφανίζει, μάλιστα κι ως δική του ανάλυση. Ο Κομαντάντε της Συριακής Αντίστασης στο Βορρά, ο εικονιζόμενος Αλεβίτης Σείχης Saleh Al Alì, συλλαμβάνεται στη μάχη με τους Γάλλους, μιας και η ομάδα του ξεμένει από πυρομαχικά. 

Οι Γάλλοι τον ανακρίνουν και τον ρωτούν: "Ποιο είναι το ποσοστό των μουσουλμάνων σουνιτών στη Συρία;". Εκείνος τους απαντάει: "Το 100% του πληθυσμού είναι σουνίτες". Οι Γάλλοι δεν μπορούν να πιστέψουν στ' αυτιά τους. Τον ρωτούν εκ νέου, πως είναι δυνατόν να ισχύει η απάντησή του, μιας κι ο ίδιος ήταν Αλεβίτης. Ο ήρωας της Αντίστασης Saleh Al Alì, τους απάντησε ως εξής: "Όταν πρόκειται για Σύρους, είμαστε όλοι Σουνίτες, Σιίτες, Χριστιανοί, Δρούζοι, Ασσύριοι, Αλεβίτες, Ισμαηλίτες... Είμαστε όλοι Σύροι". Σήμερα, ο φίλος και σύντροφος Ouday Ramadan, μέσω skype, μίλησε στη Συριακή τηλεόραση για την "Ημέρα της Ανεξαρτησίας". Μεταξύ άλλων επισήμανε στη δημοσιογράφο: “Από την ιστορία μας κι εκείνη των άλλων λαών, μπορούμε να διδαχθούμε ένα και μοναδικό μάθημα.Αυτοί που ανεμίζουν συνθήματα για 'Ανθρώπινα Δικαιώματα', η 'Amnesty International' κι άλλοι, δεν είναι παρά μαριονέτες στα χέρια κατακτητών. Το σήμερα μοιάζει με το χθες. 

Ο ιμπεριαλισμός μαζί με την Trilaterale και τους λακέδες τους, αλλάζουν τακτική αλλά ποτέ στρατηγική. Οι Γάλλοι αποικιοκράτες που πιπιλίζουν μια επανάσταση του 18ου αιώνα, με το σύνθημα 'Ελευθερία-Ισότητα-Αδελφότητα', είναι υπεύθυνοι για τις Γενοκτονίες πολλών λαών. Ο Γάλλος αποικιοκράτης που γεμίζει το στόμα του με ισότητα, είναι αυτός που λεηλάτησε την Αφρική, το Κογκό, τη Ρουάντα. Είναι αυτός που προκάλεσε Γενοκτονίες και Ολοκαυτώματα... Αρκεί να σκεφτούμε τους 1.500.000 Αλγερινούς, τους δικούς μας μάρτυρες από την 20ετή γαλλική κατοχή. Ως Σύροι, αντιμετωπίσαμε κι αντέξαμε, 500 χρόνια οθωμανικής κατοχής. Την πιο μαύρη περίοδο της ιστορίας μας. Αμέσως μετά κληθήκαμε να αντισταθούμε στη Γαλλική κατοχή. Κι ο λαός της Συρίας, γραπώθηκε στη γη του για να αντιμετωπίσει τη γαλλική αποικιοκρατία. 

Η Γαλλία, η μητέρα της παγκόσμιας δημοκρατίας, βομβάρδισε δημοκρατικά το 1936, την πρώτη Αραβική Βουλή, αυτή της Συρίας. Τότε ο αρχηγός της Αντίστασης των Σύρων, ο Youssef Al Azmé, είπε εκείνη την πατριωτική φράση που έβαλε φωτιά στον ένοπλο αγώνα εναντίον των Γάλλων κατακτητών: 'Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να γραφτεί στα βιβλία της ιστορίας, πως οι Γάλλοι κατάκτησαν τη Δαμασκό χωρίς αντίσταση'. Αυτός είναι ο λαός της Συρίας στην ιστορία. Σήμερα δεχόμαστε τη συνήθη επίθεση, με διαφορετικη ορχήστρα, αλλά την ίδια μουσική και πάντα την ίδια σημαία. Χωρίς καν ν' αλλάξουν τη σημαία. Είναι η γνωστή σημαία που επέβαλαν οι Γάλλοι κατακτητές, αυτή η σημαία που ανεμίζουν οι 'εξεγερμένοι' Σύροι. Σήμερα αντιμετωπίζουμε τον αμερικανό κατακτητή, που θέλει να λεηλατήσει τον πλούτο της πατρίδας μας. Χρησιμοποιούν τη γέννηση του ισλαμισμού, που βγήκε από τη μήτρα της γριάς Αγγλίας. Τον ισλαμισμό που έφερε τη δυστυχία στην Αίγυπτο του Νάσερ. 

Όπως χθες, έτσι και σήμερα, οι Σύροι δεν δραπέτευσαν. Έμειναν στη γη τους για να την υπερασπίσουν με το αίμα τους. Το αίμα των αρχηγών Youssef Al Azmé και του Saleh Al Ali, τρέχει στις φλέβες των μαρτύρων μας Yahia Shougri, Pier Gabriel, Hamza Alian και Hassan Assad Assad, και τρέχει στις φλέβες της Νεολαίας της Συρίας. Η πέτρα που διάλυσε τη γαλλική αποικιοκρατία, είναι η ίδια πέτρα που διαλύει το σκοταδισμό των ισλαμιστών made in Usa."

Δεν υπάρχουν σχόλια: