Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2009

Η Σεχτα των τρωκτικών των ΜΚΟ του ΥΠΕΞ, και το υποκατάστημα του "Hellenic Aid"Hellenic Aid υποκατάστημα του USAID, και οχημα για όλες τις δουλιές με κονδύλια και χρήματα που μοιράζονται στα "δικά μας παιδιά".
Αν μη τι άλλο έχουν δίκιο οι Γερμανοι που δεν εμπιστεύονται το ψευταριό και το αληταριό που μας κυβερνάει ότι θα μειώσει τα ελείματα. Η αγελάδα που αρμέγανε τοσο καιρό ο Ελληνικός λαός είναι ετοιμος να ψοφήσει απο την ανέχεια, και τα Τρωκτικά έχουν καλομάθει.
Αν είναι δυνατό ..
ΜΕ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΕΞ , ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ !!!
Οπως αναφέρει και η διοργανώτρια εταιρεία Intermas Consultans LTD - η διοργάνωση του συνεδρίου έγινε .. " under the financial support of the Ministry of Foreign Afairs ( Hellenic Aid).
Στα προτυπα και σα παρακλάδι τοπυ USAID (του διοργανωτή των "επαναστασεων" και των δικτατοριων στην Λ Αμερική) , η Ελληνική κυβέρνηση με το παραμάγαζο " Hellenic Aid" με λεφτα του Ελληνα φορολογουμένου σκορπάει μέσω ΜΚΟ , χρήματα για την εδραίωση του καθεστώτος Σαακασβίλι στην Γεωργία. Ας το συνδιάσουμε και με την δωρεά τορπιλακάτων (τορπιλακατος Μπάτσης) και όλμων στο καθεστώς , όπλων που χρησιμοποίησε το καθεστώς Σαακασβίλι στην επίθεση κατα της Οσσετίας, για να πάρουμε μία εικόνα για τις δραστηριότητες του ΥΠΕΞ μας.

μοιράστηκαν και φυλλάδια με παράπονα κατα του Forbes για συκοφαντικές προβλέψεις για την Γεωργία

Οι ειδικοί του Ξεπουλήματος με Ελληνική χρηματοδότηση .. έκαναν μαθήματα ξεπουλήματος στα οκονομικά πρωτοπαλλήκαρα του καθεστώτος Σαακασβίλη

Δεν υπάρχουν σχόλια: