Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

Καράβια πνήγονται , βαρκούλες αρμενίζουν ..για την ΑΥΓΗ

Και μετά αναρωτιόνται γιατί οι αριστεροί έχουν γυρίσει την πλάτη στο έντυπο αυτό της αριστεράς. Κοντεύει να γίνει δογματικότερη και από τον Ριζοσπάστη. Κυρίως σε ότι αφορά τα διεθνή. Εαν τα γεγονότα δεν συμφωνούν με τo Liberal δόγμα θεώρησης των γεγονότων διεθνώς .. τόσο το χειρότερο για τα γεγονότα. 
Μόλις 4 χρόνια περάσαν από την εισβολή και σφαγή που κάνα οι Γεωργιανοί στο Τσανβίλι της Ν Οσετίας και τότε η Αυγή μιλούσε για τα "γεγονότα" της Οσετίας αρνούμενη να κατονομάσει την πραγματικότητα . Οκ τότε  υπήρχε και ο κ Τσούκαλης του αμαρτωλού ΕΛΙΑΜΕΠ (που διοργάνωνε μαζί με την Μπακογιάννη ημερίδες για Ελληνικές επενδύσεις στην Γεωργία) .. αλλά σήμερα ? 
Χθες ? .. τελικά στην Λιβύη τι είχαμε ? λαϊκή επανάσταση και Αραβική άνοιξη ? .. όπως διαλαλούσαν τα κοράκια του ΒΒC και του ΣΚΑΙ στην Ελλάδα?
Σήμερα στην Συρία ? τα ίδια ?
Η επίθεση κατά του κράτους της Συρίας από μισθοφόρους του ΚΑΤΑΡ και της Τουρκίας , μαζί με την Αλ Καιντα .. είναι άλλη μία Αραβική άνοιξη άλλη μία λαϊκή επανάσταση ? 
Σήμερα που σε όλα τα μέσα κυριαρχεί ο Βομβαρδισμός της Συρίας χθες βράδυ από Τουρκικό πυροβολικό, συνοδευόμενο από απειλές Ερντογαν για εισβολή τι είναι ? Που βρίσκεται η είδηση στην ΑΥΓΗ ? 
Κύριο άρθρο της στις εξωτερικές ειδήσεις  .." Το φθηνό λυόμενο σχολείο στην Βρετανία ..!" 
Άξιοι της μοίρας τους... εκτός και αν ποντάρουν σε τέτοιου είδους αντικαταβολές ... για την νομή της εξουσίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: