Σελίδες

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ραφτε κοστούμια και μετρήστε τσέπες..

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Δεν θέλουμε ηρωικές ήττες, αλλά μια Αριστερά που θα κερδίσει..


τι εννοεί ο Τσακαλώτος ..[..Θέλουμε «μια Αριστερά.. που θα κερδίσει..]
Τι εννοεί ο ποιητής?? γιατί από πρώτη άποψη , λογικο ακούγεται , θέλει κανείς να χάνει ? Γιατί όμως το έθεσε ? και σε αντιπαραβολή ποιού σκεπτικού? ..
Δεν είναι η νίκη του λαού , η νίκη ενάντια στην καπιταλιστική εκμετάλευση , η νίκη για μια ευτυχισμένη ζωή αυτό που ονειρεύονται μερικοί. Και δεν αναφέρομαι ειδικά στο Τσακαλώτο αλλά στους 100δες που με γηπεδικές τακτικές , θεώρησαν σα δείγμα κομματικού πατριωτισμου το γιουχαρισμα. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι θεώρησαν τόσο επικίνδυνα τα λεγόμενα από τον Λαφαζάνη ?  Οπως είπα και προηγούμενα μερικοί βιάστηκαν να ράψουν κοστούμια και τώρα φοβούνται ότι η επίκληση στην συνέπεια στις θέσεις της Αριστεράς θα ανακόψει την ΕΦΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ που τόσο πολύ ονειρεύονται.  Αυτοί είναι οι επικίνδυνοι ,.. οι νέοι εκολασπτόμενοι καρεκλοκένταυροι και τρωκτικά της εξουσίας και όχι οι Τσακαλώτοι που τους εκπροσωπούν. 
Αλλά είναι βαθιά νυχτωμένοι .. 
Βέβαια για αυτούς υπάρχουν εναλλακτικες.. η ΔΗΜΑΡ και το ΠΑΣΟΚ τους ταιριάζουν απόλυτα.. Τι κάθονται και τυρανιόνται μεσα στην Αριστερα ?  Γιατί εξουσία με οχημα την αριστερά αυτοί ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να δουν , με το σκεπτικό που έχουν Η αριστερα θα γίνει εξουσία όταν ο Ελληνικός λαός της δώσει πλειοψηφία και όχι όταν μερικοι ασπαστουν τις Δεξιές πολιτικές σαν αντιπαροχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: