Τρίτη, 6 Αυγούστου 2013

Κατά τα άλλα ακόμα μερικοί νομίζουν ότι στην Συρία γίνεται εμφυλιος

Κατά τα άλλα ακόμα μερικοί νομίζουν ότι στην Συρία γίνεται εμφύλιος .. εισβολή έχει γίνει , εισβολή του ΝΑΤΟ  με την χρήση των Ισλαμιστών Σαλαφιστών και μελών της Αλ Καιντα, από την Τσετσενία , μέχρι την Σ Αραβία και την Λιβύη..
There is no civil war in Syria , there is Invasion of NATO  with islamists as proxy..

HOMS - A picture of the body of the Chechen terrorist Abu Ziad, one of the terrorists who attacked army checkpoints in the area of national defense fort yesterday.


 Tunisian mercenary Abu Ashraf al-Tunisi of al-Muhajireen battalion has been killed in Latakia countryside by SAA.


The Saudi terrorist, Abd Allah Musa al-Siat, has been killed by Syrian Arab Army in the military airport of Ming.

Terrorist Mohammed Fahad Saeed (Abu Maaz) from Saudi Arabia, killed by the SAA in Latakia


Naser al-Dosari, a Kuwaiti terrorist, has been killed in Latakia countryside by SAA.

Terrorist al-Rahim (Abu Hisham),from Buraidah Saudi Arabia, who blew himself up at the wall of the Meng airport, today

Terrorist Ayoub Mohammed Duweish (Abu Mohammed ) from Saudi Arabia, killed by the Syrian army in Latakia


Libyan mercenary Abu Rahma al-Libi, of al-Muhajireen battalion, has been killed i latakia countryside by SAA


Libyan mercenary Abu Abdel Rahman Masrati was killed in Latakia countryside by the SAA.


Yussri - Abo Al-Walid - Okaly  From Libya Derna, terrorist from AlNusra_Front


Bahraini, Egyptian, Iraqi, Saudi, Tunisian, Qatari ,Turkish, UAE & US passports found in a single rebel base in Ras al Ayn.

-----------------------------------------------------------------------------------------
και μια παλιότερη ιστορία >>
Ένας από τους τρεις τρομοκράτες που συναντάει ο Daniel Iriarte στη Συρία είναι ο Λίβυος (και με Ιρλανδική υπηκοότητα) Mahdi al-Harati, Στρατιωτικός Διοικητής που διόρισε το ΝΑΤΟ στην Τρίπολη (μετά τον εκδημοκρατισμό της Λιβύης και τη δολοφονία του Καντάφι) και υπασπιστής του Abdelhakim Belhaj, του «χασάπη της Τρίπολης» και διορισμένος από τους Νατοϊκούς ως Αρχηγός του Επαναστατικού Συμβουλίου της Τρίπολης.  Ο Mahdi al-Harati αποκαλύπτει στον ισπανό δημοσιογράφο Daniel Iriarte ότι «τραυματίστηκε στη διάρκεια της επίθεσης των ισραηλινών στο τουρκικό πλοίο Mavi Marmara και φυλακίστηκε για 9 ημέρες στις ισραηλινές φυλακές…Προσφάτως το NSNBC δημοσίευσε ένα πολύ σημαντικό άρθρο του Christof Lehmann, με τίτλο: (Γκλάντιο, από τον Μπιν Λάντεν στον Ερντογάν, Belhaj και Χαμάς: Η Μοσάντ και τα άπλυτα του ΝΑΤΟ το 2012) “Christof Lehmann, GLADIO, Bin Laden to Erdogan, Belhadj and Hamas: Mossad´s and NATO´s Dirty Underwear 2012” (3).
O Christof Lehmann του NSNBC αποκαλύπτει ότι και ο πράκτορας του ΝΑΤΟ Abdelhakim Belhaj βρισκόταν επιβιβασμένος στο Mavi Marmara!  Βέβαια, κανείς δεν παραξενεύεται πως ο Mahdi al-Harati, που ζει ελεύθερος και πλουσιοπάροχα στην Ιρλανδία μισθοδοτούμενος από την CIA, παρά την επικήρυξη του στην Ισπανία για την τρομοκρατική επίθεση στη Μαδρίτη, αποφυλακίζεται από τις ισραηλινές αρχές ασφαλείας χωρίς κανένα ενδοιασμό.
Μετά την επιχείρηση «Στόλος της Ελευθερίας», ο Mahdi al-Harati έχει θέσει τις υπηρεσίες του και στις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες και από την Ιρλανδία επιστρέφει στη Λιβύη τον Φλεβάρη, με την έναρξη των επιχειρήσεων για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στη Λιβύη, ως πράκτορας CIA Khalifa Haftar, όπως αποκαλύπτει ο Patrick Martin (4), με σκοπό να αναλάβει τη Διοίκηση των Επαναστατών του ΝΑΤΟ.
Ο απλός αναγνώστης θα πρέπει να αναρωτηθεί τι δουλειά είχαν δύο γνωστοί πράκτορες των δυτικών μυστικών υπηρεσιών στο τουρκικό πλοίο Mavi Marmara. Ένα πλοίο, που με χρήματα αγνών ακτιβιστών από ολόκληρο τον κόσμο, μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα, τη μαρτυρική Παλαιστίνη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πολύ καλό το ποστ σου, εκτιμώ την προσπάθειά σου για να φτάσει η αλήθεια στους αναγνώστες σου αλλά ρίξε και καμμιά λινκιά με την πηγή σου. το παλληκάρι που ποστάρισε στη σελίδα Syrian News στο φατσοβιβλίο όλες αυτές τις φωτο, ψάχνει όλα τα αραβόφωνα μπλογκς για να βρει τις πληροφορίες. και ο Sibilla μαζεύει πηγές από ιταλόφωνα και αγγλόφωνα σάιτς για να στήσει άρθρο.