Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

Fascist Thugs in KIEV... anarchy and terror

Οι φασιστο-συμμορίες του Κιέβου κάνουν πλέον κουμάντο στην πόλη.
Συμμορίες που κάνουν κουμάντο πλέον σε κεντρικούς δρόμους  αναγκάζουν τροχονόμο να επιδείξει ταυτότητα ώστε να διαπιστώσουν από το όνομα του αν είναι Δ Ουκρανικής προέλευσης η Ανατολικής.


To πρόβλημα με την Δ Ουκρανία είναι ότι στερείται οικονομικών πόρων , δεν έχει βαρια βιομηχανία, τα καλλιεργήσιμα εδάφη δεν ειναι ιδιας αξίας με τα νότια , δεν έχει ορυκτά και κυρίως θα γίνει περίκλειστο κράτος ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ σε θάλασσα.  Αν αποσπαστεί το ΝΑ κομμάτι, η Δ Ουκρανία θα εξαρτάται αποκλειστικά στην εξωτερική βοήθεια , που φυσικά δεν θα ερθει χωρις σκληρους όρους. Η ΕΕ προορίζει τους ουκρανους/νες να πλαισιώσουν τα μπουρδέλα του Αμβούργου , τα συνεργεία καθαρισμού , καθώς και τις βρόμικες βιομηχανίες τους. 

Το δράμα με τους Δυτ. Ουκρανους , τους Μπαντερε της Γαλικίας είναι ότι ο εθνικός τους αυτοπροσδοιορισμός είναι επίπλαστος νεωτερισμός.  Το Κίεβο έγινε πρωτεύουσα των Russ & Varyags όταν ο Oleg μετέφερε την πρωτεύουσα από το Νοβγκοροντ στο Κιεβο τον 8ο αιώνα. κατόπιν έγινε στο Κιεβο ο εκχριστιανισμός επι Βλαδήμηρου τον 9ο αιώνα και βρισκόταν σε εμπορική συνεργασία με το Βυζάντιο μέχρι την πρωτη άλωση το 1204. Ετσι μετά την άλωση και αφού το εμπόριο σιτηρών του Δνείπερου έχασε τον κυριο εμπορικό εταίρο την Κων/πολη η πρωτεύουσα μεταφέρθηκε στη Μοσχα.

Τον 14ο αιώνα καταλαμβάνεται η περιοχή από την Χρυση χορδή των Μογγόλων και τον 16ο αιώνα καταλαμβάνεται από τους Πολωνους και την Αυστρο-ουγρική αυτοκρατορία αργότερα. Σε αυτή την περίοδο οι εκ-καθολισμένοι Russ της περιοχής μιλώντας ένα μείγμα γλωσσών Σλαβο-πολωνικών και με άλλα χαρακτηριστικά ( τα ονομαζόμενα σήμερα Χαχλι) αρχίζουν να θεωρούν τον εαυτό τους χωριστή εθνότητα. Μια οντότητα με αμφίβολα εθνικά χαρακτηριστικά που άλλοτε θεωρούσαν τους εαυτούς τους μέρος της Ρωσικής Αυτιοκρατορίας και άλλοτε της Αυστρο-ουγγρικής.
(Eν τω μεταξύ στην Μοσχα ο ΙΒΑΝ ο ΙΙΙ παντρεύεται το 1.500 μχ περίπου την Σοφία την Παλαιολογίνα - Ανηψιά του Κων/νου του Παλαιολόγου, εγγονός της οποίας ήταν ο ΙΒΑΝ ο ΤΡΟΜΕΡΟΣ.)  Στον πόλεμο των Russ με τους Σουηδους/ Πολωνούς το 1708 ,  ο Ουκρανός αρχοντας ΙΒΑΝ Μαζεπα αποστατεί και συνεργάζεται με τους Σουηδους. ( Ο Γιουτσενκο τον έβγαλε μάλιστα και  σε χαρτονόμισμα.!. 
http://3.bp.blogspot.com/-DS6cr62BagU/UwYqjoUPY2I/AAAAAAAAGIU/SlsDVbrRCx8/s1600/800px-10-Hryvnia-2005-front.jpg   Η εκκλησία για αυτή την αποστασία του του έκανε ανάθεμα. Βέβαια μόνο 3000 Κοζάκοι τον ακολούθησαν ενώ το κύριο σώμα των Κοζάκων πολέμησε στο πλευρό του Τσάρου Πέτρου

Στον 1ο παγκόσμιο πόλεμο οι 1.500.000 Ουκρανοί πολέμησαν με τους Ρώσους και 250.000 με τους Αυτρο-Γερμανους. Τότε μάλιστα ιδρύθηκε και η λεγεώνα της Γαλικίας , που αργότερα στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο με τον Στεπαν Μπαντερα πολέμησε στο πλευρό των SS  (ΟUN). Σήμερα στην Γαλικία έχουν γεμίσει αγάλματα με τον NAZI - Stepan Bandere)
Mε άλλα λόγια οι λεγόμενοι Δυτικοί  "Ουκρανοί" μόνο εδαφικό προσδιορισμό μπορούν να έχουν .. σαν κάτοικοι μια περιοχής καθότι ο εθνοτικός τους προσδιορισμός είναι ασαφής νεωτερισμός που πολλές φορές άγεται και φέρεται από σκοπιμότητες γειτονικών χωρώνΔεν υπάρχουν σχόλια: