Σελίδες

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Γλύφτε αλιτήρια τσατσόνια γλύφτε..


Ηχηρή παρέμβαση Ομπάμα (Video)

«Δεν μπορείς να συνεχίσεις να πιέζεις χώρες που βρίσκονται σε ύφεση». Με αυτή τη φράση ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα θέλησε να παρέμβει στις  συζητήσεις  μεταξύ Ελλάδας και Ε.Ε.«Κάποια στιγμή πρέπει να υπάρξει στρατηγική ανάπτυξης, προκειμένου αυτές οι χώρες να μπορέσουν να αποπληρώσουν τα χρέη τους, να μειώσουν κάποια από τα ελλείμματά τους», πρόσθεσε μιλώντας στο CNN.«Νομίζω ότι αναγνωρίζει η Γερμανία και άλλοι ότι θα ήταν καλύτερο για την Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη, από το να βρεθεί εξω από αυτή», συνέχισε ο Αμερικανός πρόεδρος, αναφερόμενος στη χώρα μας, τονίζοντας  «ότι οι μεταρρυθμίσεις πρέπει να γίνουν στην Ελλάδα, όχι με συνθήκες λιτότητας, αλλά ανάπτυξης».Ο Αμερικανός πρόεδρος υπογράμμισε ωστόσο πως αδιαμφισβήτητα η ελληνική οικονομία  βρισκόταν σε επιτακτική ανάγκη μεταρρυθμίσεων φέρνοντας ως παράδειγμα το φοροεισπρακτικό σύστημα το οποίο χαρακτήρισε τραγικό.
================================================



Οι ανεπάγγελτοι δήθεν δημοσιογράφοι και επιτελάρχες της Αυγής  από ότι φαίνεται έχουν στήσει το δικό τους μαγαζάκι στην Αυγή και σα καλοί μαγαζάτορες είναι προσηλωμένοι όχι στην οικονομική επιβίωση της φυλλάδας τους, που θα ήταν θεμιτό, αλλά στην εκπλήρωση του μαξιμαλίστικου αριβισμού τους και στην αναρρίχηση σε αξιώματα, μιας και δεν κατόρθωσαν να κολλήσουν ούτε ένα ένσημο στην ζωή τους (εκτός αυτών της Αυγής). Η κοινωνική ανάδειξη είναι το παν για αυτούς.. διότι το χρήμα πολλοί το μίσησαν άλλα την δόξα ουδείς.. και τι δόξα !..


Αχρείοι υπηρέτες ΝΑΤΟικών αφεντάδων προσπαθούν να ξεπλύνουν την μειοδοσία τους πλειοδοτώντας σε ψευτοκινηματισμό και δήθεν προάσπισης των λαϊκών δικαιωμάτων. Η δράση τους μπορεί να χαρακτηριστεί 5φαλαγγίτικη μέσα στην αριστερά προωθώντας την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ άλλα και της ΕΕ, πολιτική που προβάλουν, ωραιοποιούν καλυπτόμενοι από δήθεν αριστερές τοποθετήσεις 
 
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από το πρόσφατο παρελθόν τους? Σε όλες σχεδόν τις συγκρούσεις των ΗΠΑ και της ΕΕ, τις επεκτατικές και Ιμπεριαλιστικούς πολέμους η θέση της εφημερίδας βρισκόταν μεταξύ της αναπαραγωγής 100% των ΝΑΤΟικών θέσεων, έως την αποσιώπηση και ευμενή για το ΝΑΤΟ/ΕΕ ουδετερότητα. Να ξεκινήσουμε από το τρόπο παρουσίασης των "γεγονότων" του Μπεσλάν  με τα μασημένα λόγια  και τους Τσετσένους '" αντάρτες-αυτονομιστες"? 

Για το τι γράψανε για τον πόλεμο και την εισβολή της Γεωργίας ενάντια στην Ν Οσετία ? .. που μίλαγαν τότε απλά για γεγονότα..?  Για την  αρχική θέση της Αυγής για την Ιμπεριαλιστική επίθεση κατά της Συρίας, που για 2 χρόνια τους Ισλαμιστές τους ονόμαζε "αραβική άνοιξη"?
Για το τι έγραψαν οι αλιτήριοι συνειδητοί ψεύτες παραμονές της έναρξης των Ολυμπιακών αγώνων στο Soche?  (ότι η Ρωσία επιτέθηκε στην Γεωργία ..!!) 
Για το τι γράψανε και πως παρουσίασαν την Ιμπεριαλιστική και φασιστική επίθεση της ΕΕ και του ΝΑΤΟ κατά της Αν Ουκρανίας? Συγκεκριμένα σχετικά με φασιστική προβοκατόρικη επίθεση του καθεστώτος του Κιέβου στην Μαριούπολη με ρουκέτες GRAD όπου και σκοτώθηκαν 30 πολίτες , η Αυγή βιάστηκε να αναμεταδώσει ότι δήθεν οι αυτονομιστές μέσω του RIA , ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης ενώ τα Ρωσικά ΜΜΕ αναμετέδιδαν ακριβώς το αντίθετο , πολλοί δεν μίλαγαν για την προβοκάτσια του Κιέβου

Θα πρέπει η Αριστερά να τους απαξιώσει πλήρως και να πάψουν οι πραγματικοί αριστεροί να στηρίζουν αυτό το κίτρινο έντυπο, διότι η Αυγή του σήμερα δεν έχει καμία σχέση με την αγωνιστική ΑΥΓΗ προδικτατορικά  που τότε πράγματι ήταν η αγωνιστική εφημερίδα της Αριστεράς.



Δεν υπάρχουν σχόλια: