Σελίδες

Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - ΠΑΝ ΑΘΗΝΩΝ !!




έδώ καταλλήγουν ..στο παρκιν της Πληροφορικής..


ο αγωγός !! χύνεται στο Δάσος..

Βρωμόνερα !! από την Θεολογική στο Δάσος !!

Αναδημοσίευση.. (με συμβολισμούς..)
------------------------------------------------------------------------------------
"Είμαι από αυτους που έχει την κακη συνήθεια να βολτάρει στο δάσος της Πανεπιστημιούπολης μεταξύ Ηλισίων και Καισαριανής. Εδώ και 20 περίπου μέρες μαζί με άλλους κατοίκους εντοπίσαμε μέσα στο δάσος της παν/πολης στο χωματόδρομο που συνδέει την Θεολογική με την Πληροφορική ένα αγωγό , που έχυνε λύματα μέσα στο δάσος. Η βρώμα και η δυσοδία σκορπίζεται αρκετες εκατοντάδες μέτρα από εκει που περνάνε τα βρωμόνερα. Τότε πήγαμε και διαμαρτυρηθήκαμε στο πλησιέστερο κτίριο , το οποίο και πλήτεται από τα βρωμόνερα , δηλαδή την Πληροφορική του Παν/μιου Αθηνών. Ολοι μας παρέπεμψαν να το ανακοινώσουμε στο Φύλακα /θυρωρό του κτιρίου εκέι , όπως και έγινε. Οι μέρες πέρασαν και τα βρωμόνερα συνεχίζουν να πέφτουν ακόμα. Σήμερα πάλι διαμαρτυρηθήκαμε σε κάποιο καθηγητή που ήταν έτοιμος να ξεκινήσει κάποια παράδοση σε μία αίθουσα.. μας παρέπεμψε στην Γραμματεία. Πήγαμε στην Γραμματεία και μιλήσαμε με την κα Λε.....η. Εκείνη μας ενημέρωσε ότι δεν μπορέι να κάνει τίποτα και μας παρέπεμψε στον Θυρωρό η τον κ Μαρτ.... επόπτη κτιρίων. Ο Φύλακας των κτιρίων μας είπε ότι υπέυθυνος είναι τελικά ο κ Θωμάς Λ. υπεύθυνος του Παν/ου Αθηνών.
Είναι απορίας άξιο , ότι αφου καταγγείλαμε μια ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ πουθέτει σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων , αφου το Πανεπιστήμιο Αθηνών - ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ , τα λύματα να πέφτουν ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ -- !!! Με σχεδιασμένο για αυτό το σκοπό ΑΓΩΓΌ όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες ,.. όλοι σφυρίζαν αδιάφορα. .. μάλιστα απο τον φύλακα / θυρωρό του κτιρίου κ Βεκ.... ακούστηκε και το .." και εσυ γιατι ανακατεύεσαι ??"
Αυτή είναι η λειτουργία του παν/ιου ?. Ετσι οι άνθρωποί του αντιμετωπίζουν τα καθημερινά ?. Ετσι ανταποκρίνονται σε μία καταγγελία για μια παρανομία .. που έχει γεμίσει λύματα και βρωμια τον προαύλιο χωρο της πληροφορικής..?

Τελικά δεν είναι τυχαίος ο συμβολισμός.. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΘΕΟΛΟΓΙΚΉ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΖΕΙ ΤΑ ΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗς ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ τελικα !!. "
Ευχαριστώ Δ.Ε.
-------------------------------------------
Τι άλλο να προσθέσω εγώ ? Οι φωτογραφίες μιλάνε μόνες τους ..
περισσότερη κουβέντα για το θέμα και εδώ .>>. http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1001033

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι πρόβλημα της Θεολογικής, ούτε κάν του Πανεπιστημίου. Απλά είχαν βουλώσει οι αποχετεύσεις στα κτίρια ΚΕΠΑ και Θεολογική, σπασαν οι σωλήνες και πλημμύρισε ο τόπος. Το μόνο που αξίζει να σχολιαστεί είναι η ταχύτατη αντίδραση της τεχνικής υπηρεσίας του ΕΚΠΑ :-)

arpakola είπε...

αγαπητε, ευχαριστώ για την γρήγορη ενημερωση.. αλλά εξακολουθεί να υπάρχει το ερώτημα. Με ποιανού την άδεια και με ποιό σχεδιασμό έγινε και εξακολουθεί να υπάρχει αγωγός μέσα στο Δασος όπου ρίχνει τα λύματα Σχολών του Πανεπιστημίου ?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Γραματεία της κας "Λε...η".

Δυστυχώς για άλλη μία φορά διαπιστώνω ότι η Ελληνική κοινωνία και ακόμα χειρότερα το Παν Αθηνών , έχει μειωμένα αντανακλαστικά και πλέον ανταποκρίνεταιμόνο σε "Τριανταφυλοπούλιες" μεθόδους και Τηλεοπτικού τύπου ερεθίσματα.

Σήμερα το πρωί όταν αναφέρθηκα στην Γραμματεία σας για το ζήτημα , αντι να με ευχαριστήσετε για την ενημερωση και το ενδιαφέρον μου και να κάνετε τις σχετικές ενέργειες.. δηλώσατε την πλήρη αναρμοδιότητα καιμε παραπέμπατε σε Θυρωρούς και Θυροφύλακες. ( ο οποίος μάλιστα με επέπληξε .. με το .. και εσύ τι ανακατεύεσαι .?)

Τωρα μιλάτε για άμεσες ανταποκρίσεις και άμεση και Συνολικη λύση του ζητήματος..

Σας πιστέψαμε. Κια βεβαίως πιστέψαμε και το "ειληκρινές" ενδιαφέρον σας .. μετα την δημοσιοποίηση του ζητήματος.
Βεβαίως εκέινο για το οποίο δεν σας ενημέρωσαν οι ¨αρμόδιοϊ" είναι γιατί υπάρχει αυτός ο αγωγός μεσα στο δασος.?

Να σας πω εγω λοιπον. Ειναι αγωγός υπερχείλησης. Αν υπάρχουν πολλα λύματα .. η βουλώσει κα΄ποιος αγωγός παρακάτω .. η Τεχνική σας Υπηρεσία .. θεώρησε σκόπιμο να σχεδιάσει ένα αγωγό να ριχνει τα περισευούμενα Λύματα στο Δασος .. δίπλα στην Σχολή σας και δίπλα στα σπίτια μας.

Μπράβο σας .. μπράβο για την ταχύτητα που με επιπολαιότητα βιαστήκατε να δικαιολογήσετε. Την απερισκεψια - επιπολαιότητα - κακοτεχνια και ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ , του Πανεπιστημίου σας και των Τεχνικών του Υπηρεσιών.

μετα τιμής
Δ.Ε.
κάτοικος Καισαριανής.

Ανώνυμος είπε...

paidia pragmati exei gemisi koyrades to dasos pros ta pano... yparxei agogos me tin bouka kata pano mas..