Πέμπτη, 1 Απριλίου 2010

Συνεχίζουν να προκαλούν ο ΣΚΑΙ , το ΕΣΡ και η ΕΕΤΤ ..


σήμερα 1η Απριλίου (πάλι..) 
  • ο μεν ΣΚΑΙ με το θράσος 100 γαιδάρων γράφει στα παλιά του τα παπούτσια την νομοθεσία , προκειμένου οι νέες του μεταγραφές του να φέρουν φράγκα στον σταθμό, αλλά και η φίλη NewsPhone να βοηθηθεί τώρα που είναι δύσκολες οι εποχές,
  • το δε ΕΣΡ και ΕΕΤΤ , με την εκκωφαντική σιωπή τους και αδράνεια.
Η παρανομία (βέβαια τι ψάχνεις ψήλους στα άχυρα θα πει κάποιος..) συνεχίζεται , από το κανάλι , κυρίως στην εκπομπή των Λυριτζή - Οικονόμου, με την μη αναγραφή της χρέωσης, όπως οφείλουν από τον νόμο, στην διαφήμιση /πρόσκληση στους τηλεθεατές για το νούμερο της NewsPhone 54660., Eνω ο νόμος υποχρεώνει η χρέωση , αλλά και η εταιρία και το τηλέφωνο παραπόνων να αναγράφονται ευκρινώς κατά την προβολή και διαφήμιση αριθμών με υψηλή χρέωση, και μάλιστα με γράμματα ισομεγέθη με το διαφημιζόμενο 54660, οι αστέρες του ΣΚΑΙ την χρέωση η την περνάνε με τρέιλερ , η την αναγράφουν με γράμματα που δεν διαβάζονται .. ή ακόμα καλύτερα δεν την αναγράφουν καθόλου. Αυτό είναι το νέο ήθος που φέραν οι "αστέρες" από την κρατική τηλεόρασή.. όπου η ατιμωρησία είναι νόμος.
Επίσης ένα άλλο ζήτημα είναι ότι ο χρόνος διαφήμισης τέτοιων αριθμών , ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ του ΕΣΡ προσλαμβάνεται σαν διαφημιστικός χρόνος. !! 
Αλλά φαίνεται ότι το ΕΣΡ κοιμάται το πρωί.. κυκλοφορεί μόνο τις μεγάλες ώρες .. και κατά προτίμηση κοιτάει μόνο τα επαρχιακά μικρο-κάναλα .. όπου ρίχνει και τις σχετικές καμπάνες..
σχετικό παλαιότερο άρθρο >> http://garizo.blogspot.com/2010/03/25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: