Τρίτη, 13 Απριλίου 2010

Γκάφα ?

ΓΚΑΦΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ της ΓΑΔΑ - Οι φωτό από τον Υμηττό τραβηγμένες στις 11-4-2010
από παρατηρητής 2:19πμ, Τρίτη 13 Απριλίου 2010
(Τροποποιήθηκε 5:31πμ, Τρίτη 13 Απριλίου 2010)
θεματικές: Κρατική καταστολή - Κοινωνικός έλεγχος
γκάφα με τις φωτό από τη ΓΑΔΑ

Image scaled down
Κατεβάζοντας τις φωτογραφίες, με τα υποτιθέμενα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ στον Υμηττό, με τις σφαίρες και το υποτιθέμενο σκοπευτήριο, παρατηρούμε μια σειρά από γκάφες.
Οι σφαίρες είναι σημαντικά οξειδωμένες, άρα βρίσκονται αρκετό καιρό εκεί, πιθανό από κυνηγούς.
Οι σφαίρες είναι διαφόρων διαμετρημάτων , δηλαδή από διάφορα όπλα. Ελάχιστες είναι αυτές, των οποίων το μέγεθος παραπέμπει σε πολεμικό τυφέκιο τύπου Καλάσνικοφ.
Τρίτον και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΝ :
Κατεβάζοντας τις φωτογραφίες από το site www.astynomia.gr , και κάνοντας δεξί κλικ στις ιδιότητες μπορούμε να δούμε τα metadata μιας φωτογραφίας. Τα metadata περιεχουν πληροφορίες που ενσωματόνονται στην φωτογραφία συνήθως από την φωτογραφική μηχανή ή τον υπολογιστή και αφορούν στην ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ που τραβήχτηκε η φωτογραφία, τον τύπο της μηχανής, τον ιδιοκτήτη πιθανόν, την ανάλυση της φωτογραφίας και άλλα.
ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ λοιπόν οι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, τραβήχτηκαν το μεσημέρι της Κυριακής και συγκεκριμένα 11/4/2010 11.57 πμ.
ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ λοιπόν οι ισχυρισμοί της ΕΛ.ΑΣ. Οι φωτογραφίες από το υποτιθέμενο σκοπευτήριο είναι προχτεσινές. Την μέρα εκείνη οι κατηγορούμενοι είχαν ηδη προσαχθεί οπότε είναι αδύνατο να βρίσκονται στον Υμηττό.
Προφανώς, το σενάριο παρακολούθησης τρομοκρατών, εν ώρα σκοποβολής, το γεγονός ότι δεν ήθελαν να τους διακόψουν αλλά περίμεναν να φύγουν για να περισυλλέξουν τις σφαίρες και να βγάλουν φωτογραφίες είναι ΨΕΜΜΑ.


Ορίστε και το μοντέλο της φωτογραφικής μηχανής
από παρατηρητής 2:36πμ, Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: