Σάββατο, 17 Απριλίου 2010

Επιστολή του Κωστα Γουρνά

επιστολή του Κωστα Γουρνά
"Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την ειδική μεταχείριση που μου εξασφάλισε, με τους ξυλοδαρμούς, τις απειλές κατά της γυναίκας μου και των παιδιών μου και την προφυλάκιση μου στις Φυλακές των Τρικάλων, που θα μου στερήσει και το στοιχειώδες δικαίωμα κάθε κρατουμένου να επικοινωνεί με την οικογένεια του. Ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα ξεπέσει σε αυτό το σημείο. Επειδή έχω μάθει από τα 20 μου χρόνια να ξεπερνώ τις όποιες δυσκολίες, θα σταθώ όρθιος. Δεν θα πετύχετε τη φυσική και την πολιτική μου εξόντωση.
 Κώστας Γουρνάς
16 Απριλίου 2010
12ος όροφος ΓΑΔΑ
Οι απειλές και οι βασανισμοί των κρατουμένων για την αποκαλούμενη ως «Υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα» δεν θα έχουν ως αποτέλεσμα την εξόντωση κανενός/καμίας από εμάς. Μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι δεν θα κάνει κανείς/καμία μας ούτε ένα βήμα πίσω. Είμαστε και θα είμαστε δίπλα τους. Η αλληλεγγύη μας δεν «εξοντώνεται».

Σύντροφοι και συγγενείς του Κώστα Γουρνά

------------------------------------------------


".Σε cd βρέθηκε η λίστα με τους στόχους της κυβέρνησης. Τουλάχιστον 8 εκατομμύρια Έλληνες συνεχίζουν να κινδυνεύουν καθώς η σοσιαλιστική κυβέρνηση δεν έχει συλληφθεί ακόμα. Φήμες λένε ότι τα μέλη της κρύβονται στην γιάφκα του ΔΝΤ..".
-------------------------------------------------------- όπως έγραψε το «Ποντίκι», «Αν μάλιστα η αντιτρομοκρατική δεν βρει την περιώνυμη γιάφκα (σημ. δικιάς μας: και αν δεν κατασκευάσει καμιά) τότε το μόνο που … κινδυνεύει να εξαρθρώσει είναι η πολλαπλώς λαβωμένη αξιοπιστία της».

Υ.Γ Οσο για τα χρήματα που λένε ότι βρέθηκαν το πιθανότερο είναι να τα τοποθέτησαν οι ίδιοι οι μπάτσοι της αντιτρομοκρατικής από τα κονδύλια των «απορρήτων δαπανών» του υπουργείου Μπάτσων και Καταστολής. Και διαθέτουν πακτωλό χρημάτων γ’ αυτό τον σκοπό. Τα δυο τελευταία χρόνια ο προϋπολογισμός των «απόρρητων δαπανών» του υπουργείου Χρυσοχοϊδη ξεπέρασε τα 50 εκατ. Ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: