Κυριακή, 31 Μαΐου 2009

OΛΟΙ ΑΠΟΧΗ - ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ για μας !!!

paste clopy απο το Sybilla blogspot !!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συνειδητή Αποχή από τις εκλογές.

Δεν μας εκφράζει τίποτα το εξουσιαστικό και ιεραρχικά δομημένο, η φύση της εξουσίας άλλωστε είναι τέτοια που διαφθείρει. Δεν θέλουμε εκπροσωπους για τις ζωές μας. Την ζωη και την πραγματικότητα πρέπει να μπουμε στη διαδικασία να την δημιουργούμε συμμετέχοντας ενεργά στα κοινωνικά ζητηματα. Η διαδικασία της ψήφου, η ανάθεση δηλαδή της ζωής μας και των προβλημάτων σε κάποιους ΄΄ειδικούς΄΄ είναι μια ακρος παθητική στάση ζωης με οδυνηρές προεκτάσεις, τις βιώνουμε καθημερινά.

Λέμε επίσης όχι στη δημοκρατία της πλειοψηφίας (οι πολλοι εις βαρος των λίγων).

Επιδή 10 άτομα έναντι 2 έχουν άλλη άποψη σημαίνει ότι η άποψη αυτή είναι και ορθή σημαίνει οτι και οι 12 θα πρέπει να την ακολουθήσουν τον δρόμο που ορίζουν οι 10?
Πάει καθαρά ποσοτικα δηλαδη? νομίζω όλοι θα πρέπει να διαφωνήσουμε και συμπεριλάβουμε την ποιοτικη υπόσταση των απόψεων αυτών..κι όμως οι περισσότεροι παραμένουν προσκολλημένοι σε τετοιου τύπου δημοκρατικα πανηγύρια.
Το λέω αυτο γιατι προτρέχουμε για να συμμετάσχουμε σε ένα σόου όπου αγνοούμε το ποια είναι η φύση του, η ρίζα του. Ζούμε μόνο τις συνέπειες και αναρωτιόμαστε τι δεν πάει καλα στην κοινωνία μας.


Προσοχή η αντιπαράθεση αφορά κάθε πολιτική πρόταση ιεραρχικά δομημένη με ανώτερους, κατωτερους, εκπροσώπους, ειδικούς ανώτερους με ειδικές δυνάμεις και άνισες ευκαιρίες στη ζωη..
Η ισότητα πρέπει να πρωτοστατεί στον πολιτικό μας λόγο