Σελίδες

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Τωρα χρηματοδοτούμε και Ουγγρικές ΜΚΟ !!

Ταϊζουμε και τα αλλοδαπά λαμόγια των ΜΚΟ

10:29 π.μ. by giorgis ·
Για τις λεγόμενες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και το φαγοπότι που έχουν στήσει γύρω τους μια σειρά λαμόγια –με χρήματα του φορολογούμενου λαού φυσικά- έχουμε αναφερθεί αρκετές φορές. Θυμηθείτε μια πρόσφατη ανάρτησή μας όπου ανάμεσα στα άλλα υπήρχε και η πρόταση:
«Ο (ο θεός να τον κάνει) Τσάρος πετσοκόβει τους μισθούς των υπαλλήλων προσπαθώντας να εξοικονομήσει 500 εκατομμύρια από δω και κάποιες χιλιάδες από κει, ενώ την ίδια ώρα διασπαθίζει 500 εκατομμύρια ή μήπως χίλια; χορηγώντας Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις -τα αγαπημένα πετ του Γιωργάκη».

Και ερχόμαστε στα σημερινά. Το τηλεγράφημα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων που αναπαράγετε από πολλές εφημερίδες – εδώ από την «Εξπρες»- σε κάνει τουλάχιστον να αγανακτείς.

Την στιγμή που χιλιάδες αγρότες βρίσκονται στους δρόμους προσπαθώντας να αποτρέψουν τον παντελή ξεριζωμό τους και η κυβέρνηση επικαλείται την «οικονομική κρίση» ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπορεί να τους στηρίξει οικονομικά, την ίδια ώρα μοιράζει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε … ουγγρικές «Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις». (αρκετά μπούκωσε τις ντόπιες θα σκέφτηκε).

Η Ελλάδα θα δώσει 300.000 ευρώ για την «εκτέλεση αναπτυξιακών προγραμμάτων στο Αφγανιστάν, μέσω δύο ουγγρικών ΜΚΟ, οι οποίες θα διαχειριστούν το συγκεκριμένο ποσό (...)»! Η σχετική συμφωνία «υπογράφηκε στο ουγγρικό υπουργείο Εξωτερικών, παρουσία του πρέσβη της Ελλάδας στην Ουγγαρία, Σπυρίδωνα Γεωργιλέ».

Μάλιστα, σύμφωνα με το Ουγγρικό Πρακτορείο Ειδήσεων ΜΤΙ, «η Ελλάδα, συνεισφέροντας στην υλοποίηση έργων υποδομής στο Αφγανιστάν, είχε ενισχύσει το 2007, με 500.000 ευρώ, ανάλογα ουγγρικά αναπτυξιακά προγράμματα στη χώρα αυτή»!

Δεν μας φτάναν δηλαδή τα δικά μας λαμόγια των ΜΚΟ τώρα μαθαίνουμε ότι ταϊζουμε και τα ... αλλοδαπά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: