Σελίδες

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

Mεγάλη μπουκιά φάε , μεγάλη κουβέντα μη πείς ..


" Το μέλλον ανοικει σε αυτους που το προετοιμάζουν"
η αγαπημενη ατάκα του κ Αθανασούλη..
προφανως δεν είχε ενημερωθεί ακόμα ότι το Μέλλον είναι Αδηλο..

------------------------------------------
"Δεν αρκούμεθα σε ένα ρόλο στην πεδιάδα, θέλουμε την κορυφή του λόφου Δεν αρκούμεθα στο ημίφως, θέλουμε τον ήλιο."
http://www.altec.gr/gr/altec.asp?aid=425

προφανώς δεν είχε ακούσει τα νέα περί Ικαρου .. ο φωστηρ της πληροφορικής ..
------------------------------------------

" Altec: Το μεγάλο στοίχημα του Θ. Αθανασούλη " 27/07/2007
http://www.capital.gr/news.asp?Details=335310

έβαζε και στοιχήματα .. ( με λεφτά των επενδυτων βέβαια..)
-----------------------------------------
"Οραμα της ALTEC TELECOMS είναι να αναδειχθεί ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους πρωτοποριακών, ολοκληρωμένων υπηρεσιών επικοινωνιών, για κάθε σπίτι και επιχείρηση στην Ελλάδα.
Αποστολή μας είναι να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες που έχουν οι πελάτες μας ΣΗΜΕΡΑ και ταυτόχρονα να αναπτύσσουμε πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες που θα καλύψουν τις ανάγκες του ΑΥΡΙΟ."
http://www.altectelecoms.gr/viewer.asp?rec=1

έβλεπαν και Οράματα ...
το αν άκουγαν και "φωνές" δεν έχει διευκρινιστεί
--------------------------------------------

" Δημοσιεύθηκε: 18:55 - 22/05/03
Έλυσε τη σιωπή του την Πέμπτη ο πρόεδρος της Altec, κ. Αθ. Αθανασούλης, και, όπως είπε, θεώρησε χρέος του να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μετά τα όσα γράφτηκαν εις βάρος του και ύστερα από τις κατηγορίες του ΣΔΟΕ για ύπαρξη εικονικών συναλλαγών, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα την προσωρινή παύση διαπραγμάτευσης των μετοχών του ομίλου. Με την ευκαιρία, λοιπόν, της επαναδιαπραγμάτευσης των μετοχών, τόσο της Altec όσο και της Microland, στην Κύρια Αγορά του χρηματιστηρίου, ο κ. Αθανασούλης είπε χαρακτηριστικά πως όλο αυτό το διάστημα δεν θέλησε να μιλήσει επειδή, όπως πιστεύει, ”οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τα λόγια”. Γι’ αυτό και άφησε την υπόθεση στα χέρια των αρμόδιων ελεγκτικών και δικαστικών αρχών, ώστε εκείνες να αποφανθούν για τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας. ”Δεν θελήσαμε να μπούμε σε μια λογική δίκης στα τηλεοπτικά παράθυρα”, πρόσθεσε ο πρόεδρος της Altec. Παράλληλα, τόνισε ότι η εταιρία έχει σταθερά ανοδική πορεία, η οποία και δεν μπορεί να ανακοπεί μέσα από τέτοιου είδους διαδικασίες. Αναφέρθηκε μάλιστα στους 60.000 πελάτες της Altec, οι οποίοι αποτελούν την ουσιαστική δύναμή της. Σε ό,τι αφορά τα πλαστά τιμολόγια που αναφέρονται στην ανακοίνωση του ΣΔΟΕ, υποστήριξε ότι η εταιρία δεν τα αποδέχεται και διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία, τα οποία και έχει προσκομίσει στις αρμόδιες αρχές, που θα το αποδείξουν περίτρανα. Σημειώνεται ότι υπήρξε επ’ αυτού του θέματος μακροσκελής ανακοίνωση των εταιριών του ομίλου προς το Χ.Α. (υπάρχουν αυτούσιες στο www.euro2day.gr/articles/29068), κατόπιν της οποίας αποφασίστηκε η επαναδιαπραγμάτευση των μετοχών τους.
"

http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/29365/Article.aspx

Μιά ξεχασμένη ιστορία .. τότε με τον Κουρή και την Αυριανή.. τα πρωτοσέλιδα λαμόγια .. το Νο1 και το Νο2 ..
-------------------------------------
http://www.antinews.gr/?p=3576
κουτσομπολιά ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: