Σελίδες

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

(κάηκε και μια δασκάλα .. που ήταν άσπρη σαν το γάλα..)

Αύριο το πρωί δικάζεται στο Α΄ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών (2ο κτίριο, πρώην Σχολής Ευελπίδων) η δασκάλα, πρώην διευθύντριας του 132 Δημ Σχολείου Γκράβας, Στυλιανή Πρωτονοτάριου.Η εκπαιδευτικός έλαβε «Κλητήριον Θέσπισμα» και θα καθίσει στο σκαμνί του κατηγορουμένου για να δικαστεί για το «έγκλημα» (!!!) –έτσι αναφέρει το κλητήριο θέσπισμα- που έκανε να παραχωρήσει αίθουσα του σχολείου της, εκτός ωραρίου λειτουργίας, για να διδαχθούν, από ομοεθνή δασκάλα τους, (η οποία παραπέμπετε κι’ αυτή κατηγορούμενη) μαθητές/ιες από την Αλβανία, την αλβανική γλώσσα και στοιχεία πολιτισμού της Αλβανίας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να παει να δικαστει .Δικια της ηταν η αιθουσα να την παραχωρησει ?? μηπως τα επαιρνε και αυτη ἅπο την Αλβανιδα για να παραχωρει την αιθουσα του σχολειου ??Γιατι η Αλβανιδα δεν νοικιασε ενα διαμερισμα να διδαξει τα Αλβανοπουλλα να δηλωννει τυχον εισοδηματα και να πληρωννει φορο αφου βεβαι βγαλει τις απαραιτητες αδειες για να διδαξει ?? ἝΚΤΡΟΦΕΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΕΛΛΔΑ ???ΜΕΤΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ??

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ
Τι δεν έχει κάνει η δασκάλα

ΔΕΝ είχε ιδρύσει Off-Shore για να γλυτώνει τους φόρους όπως ο Βουλγαράκης(το νόμιμο είναι και ηθικό),

ΔΕΝ έκλεισε νύχτα την Βουλή όπως ο Καραμανλής,

ΔΕΝ "ανακατεύονταν" με διαγωνισμούς της άγονης γραμμής όπως ο Παυλίδης(η ΝΔ έχασε στη ΚΩ γενέτειρα του Παυλίδη 17 μονάδες),

ΔΕΝ έφυγε "κυριλέ" από την χώρα ενώ κατηγορούνταν για κακουργήματα όπως οι Καραβέλας - Χριστοφοράκος,

ΔΕΝ εμφανίζεται ως "αγανακτισμένος πολίτης Αγ.Πανετελεήμονα" ( αύριο θα είναι "αγανακτισμένος πολίτης Αμπελοκήπων") προπαγανδίζοντας ακροδεξιές φασιστικές αντιλήψεις

Δεν υποτιμά τη νοημοσύνη του κόσμου σαν την ΥΠΕΞ που έκανε 5 μέρες για να διαβιβάσει επείγον τηλεγράφημα


και τέλος ΔΕΝ παρεμβαίνει στα ιστολόγια ως έμμισθος αντιγράφοντας λογικές που εφαρμόζει εδώ και καιρό η Κίνα


Βαράνε ζέστες.
Και πού είσαι ακόμα!

Ανώνυμος είπε...

εμείς δεν διεκδικούμε να διδάσκονται τα Ελληνικά στην Αλβανία / Β Ηπειρο ?
Τι το κακο έκανε , παο το να δώσει την ευκαιρία εκμάθησης της δικης τους γλώσσας , όπως συμβαίνει με 1000δες Ελληνόπουλα στην Γερμανία ?
Γινόμαστε παράλογοι μερικές φορές.. και παρασυρόμαστε από τους Μουσολινακους και Γκεμπελίσκους που ουρλιάζουν στα ιδιωτικά κανάλια..