Σελίδες

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Αυτοί που μας υποσχέθηκαν καλύτερες μέρες, άνοιξαν για μας τις πύλες της Κολάσεως.

Αυτοί που μας υποσχέθηκαν καλύτερες μέρες, άνοιξαν για μας τις πύλες της Κολάσεως.


ΠΡΟΣ: ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ
 Θέμα: ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΕΡΓΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
 
· Αυτοί που μας υποσχέθηκαν καλύτερες μέρες, άνοιξαν για μας τις πύλες της Κολάσεως.
· Αυτοί που διαλαλούσαν τη δίκαια αμοιβή του μεροκάματου, έπεσαν σαν αρπακτικά πάνω μας, αποφασισμένοι να στραγγίξουν κάθε τίμιο νοικοκυριό.
· Τα φαντάσματα του παρελθόντος, αντί να αντιμετωπίσουν τον λαϊκό εξευτελισμό και την παραδειγματική τιμωρία, ξαναγύρισαν στον θρόνο τους κοιτάζοντας από ψηλά τους ανθρώπους της δουλειάς, γεμάτοι περιφρόνηση.
· Οι Τραπεζίτες που έπνιξαν την ανάπτυξη και παγίδεψαν με ληστρικά δάνεια ανύποπτους επαγγελματίες, σήμερα ανακοινώνουν ξεδιάντροπα τα αστρονομικά κέρδη τους, εν μέσω πρωτοφανούς κρίσης. Δεν το κρύβουν πως ονειρεύονται να διορίσουν την επόμενη Κυβέρνηση.
· Οι απόμαχοι της δουλειάς τρέμουν τις μαύρες μέρες πείνας που τους περιμένουν, όμως στα στέκια του Συντάγματος τα παράσιτα πανηγυρίζουν. Οι γύπες μυρίστηκαν ανυπεράσπιστα θύματα.

 Είμαστε πράγματι τόσο «ανυπεράσπιστοι»;
Από πότε σε αυτή τη χώρα μετράμε τη δύναμη του αντιπάλου και όχι την περηφάνια μας; Σήμερα μπαίνουμε στη μάχη 5.000 οικογένειες των πρακτόρων ΟΠΑΠ. Ούτε βήμα πίσω, πριν οι προδότες νοιώσουν την οργή μας. Δεν θα είναι οι δικές μας οικογένειες που θα πληρώσουν την κρίση. Εμείς δεν χρωστάμε ούτε 1 ευρώ. Γι’ αυτό και δεν τους χαρίζουμε ούτε μια σταγόνα από τον ιδρώτα μας.  Αντίπαλοι μας είναι αυτοί που αφού κατασπατάλησαν τη δημόσια περιουσία, αφού κατάκλεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία στο χρηματιστήριο, τώρα μας στέλνουν στην παγίδα του Δ.Ν.Τ. και της Κομισιόν, λέγοντας πως μοναδική λύση είναι να υποθηκευτεί το μέλλον μας. Το δικό μας, των παιδιών μας, ακόμη και των δισέγγονων μας. Να φτάσουμε στα έσχατα όρια της απελπισίας εμείς, για να σωθούν οι μισθοί των golden-boys. Δεν θα τους περάσει. Μόνο κουφοί δεν ακούν το ποτάμι της οργής που ξεχειλίζει. Και το ποτάμι αυτό δεν θα σταματήσει πριν τους πνίξει όλους.  Αντίπαλοι μας είναι τα ιδιωτικά συμφέροντα, ξένα και ντόπια, που εδώ και μια δεκαετία σχεδιάζουν την πειρατική επίθεση στον ΟΠΑΠ. Τα κέρδη «για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό», θέλουν να τα περάσουνε στολίδι στο λαιμό τους. Εμείς αποφασίσαμε να τους περάσουμε το σχοινί που θα κρεμαστούν. Τόσο προδομένοι νοιώθουμε. Τόση είναι η οργή μας.
 Στο ίδιο ποτάμι θα πνίξουμε και τα αφεντικά και τους υπηρέτες τους.
 Κάποιοι από μας κάνουν το λάθος να πιστεύουν πως αφού ξεπούλησαν τον ΟΠΑΠ κομμάτι-κομμάτι, ο ένας μετά τον άλλον, τώρα βγάζουν στο σφυρί και τα απομεινάρια του. Όχι. Δεν θέλουν να πουλήσουν τον ΟΠΑΠ. Να τον κλείσουν θέλουν. Γιατί αυτοί έχουν έτοιμες εταιρίες. Μόνο που στην Ελλάδα τα τυχερά παιχνίδια πουλιούνται στα πρακτορεία. Κι αυτοί πρακτορεία ούτε μπορούν ούτε θέλουν να κάνουν. Ονειρεύονται ίντερνετ, κινητή τηλεφωνία και αμφίδρομη τηλεόραση. Γι’ αυτό και μας έριξαν στο μάτι του κυκλώνα.  Ξεκίνησαν με την αυθαίρετη ένταξη μας στα καταστήματα απαγόρευσης του καπνίσματος, την ώρα που απέναντι μας, στα  νετ-καφέ των παράνομων στοιχημάτων, πανηγύριζαν το πρώτο χτύπημα εναντίον μας. Επιχείρησαν την ύπουλη επίθεση στα κέρδη των παικτών μας από το πρώτο ευρώ, για να οδηγήσουν δισεκατομμύρια στα ταμεία των ιντερνετικών, που ποτέ κανείς δεν κατάφερε να φορολογήσει. Τώρα οι πουλημένοι πολιτικοί ζητούν τη νομιμοποίηση του ίντερνετ και το άνοιγμα εκατομμυρίων ηλεκτρονικών καζίνο σε κάθε νοικοκυριό που έχει σύνδεση στο διαδίκτυο. Γιατί; Ποιος ωφελείται από την καταστροφή που ρίχνουν στα ελληνικά σπίτια; Πόσο ξεχάστηκε η θύελλα των κουλοχέρηδων μέχρι τις αρχές αυτής της δεκαετίας και τώρα βάζουν τα φρουτάκια σε κάθε γειτονιά; Μας δολοφονούν στα πρακτορεία μας και η αστυνομία συμβουλεύει να «ενθαρρύνουμε» τους παίκτες να παίζουν με πλαστικές κάρτες, για να τους μάθουμε πώς να μπαίνουν στο ίντερνετ! Ανίκανοι έχουν οδηγήσει το Στοίχημα στον πάτο και τον κόσμο στα παράνομα. Τελευταίο χτύπημα εναντίον μας από την Κυβέρνηση που, ανίκανη να νομοθετήσει φορολογική δικαιοσύνη, ζητά να μας φορολογεί ως κέρδη ακόμη και τις ζημίες, στις οποίες η ίδια δεν μπορεί να εκδώσει παραστατικά. Κι αυτό, σε βάρος του μοναδικού κλάδου που το 100% των εσόδων του βεβαιώνονται από το ίδιο το Δημόσιο. Φτάνει πια. Έμεινε κανείς που δεν ξεπουλήθηκε;     
Όπως το 2006, που πήραμε το 8%. Και πέρυσι, που δεν πέρασε η ληστρική φορολόγηση των παικτών. Αλλά τώρα δεν είναι μάχη. Είναι ο πόλεμος. Και όποιος δειλιάσει, θα κηρυχτεί λιποτάκτης. Όποιος σπείρει τη διχόνοια, θα στηθεί στον τοίχο. Το δίκιο μας, μας δίνει δικαιώματα έκτακτης ανάγκης. Ξηλώστε τις μηχανές όποιου τολμήσει να βάλει κλειδί στην πόρτα πρακτορείου. Κλείστε τους όπου ανοίξουν. Αυτή η μάχη δεν θα έχει ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΙΚΤΟ
.
24ωρη προειδοποιητική Απεργία στον τελικό του Τσάμπιονς λίγκ.Οι ομάδες περιφρούρησης που θα οργανώσουν τα Σωματεία έχουν εντολή να κλείσουν με κάθε τρόπο τους προδότες. Να μην ξανακαρπωθούν τους αγώνες μας. Δεσμευόμαστε πως σε όποιου Σωματείου η διοίκηση ανοίξει κερκόπορτες, την επόμενη μέρα θα μας βρουν μπροστά τους. Στάχτη να γίνουν. Καλύτερα να κλάψουν 100 παρά οι οικογένειες πέντε χιλιάδων. ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ.


(αρχική δημοσίευση από  http://tsak-giorgis.blogspot.com/2010/05/blog-post_4324.html )

Δεν υπάρχουν σχόλια: