Σελίδες

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Αναμένεται η αποφυλάκιση του Επαμ. Κορκονέα - Κorkoneas to be released !

Outside prison will be in next week the   Epaminondas Korkoneas the Special Police force member that shot and murdered at December  2008 the student  Alexis Gregoropoulos !! . On June 6 of 2010,  the 18-month maximum-legal-limit for the temporary detention is ending and  until that day that judges are not expected to issue a decision, so he is expected to be released from the prison !! 

--------------------------------------



Εδώ και καιρό ήταν φανερό ότι ο «μοντελοπνίχτης» δικηγόρος έχει μεθοδεύσει έτσι την κατάσταση που με δεδομένη την αντίληψη που υπάρχει στους δικαστές για τα «δικά τους» παιδιά οι δολοφόνοι μπάτσοι του Α. Γρηγορόπουλου να έχουν την τύχη του Αθ. Μελίστα. 
(o Mελίστας  είναι αυτός  που στις 17 Νοέμβρη του 1985 δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 15χρονο μαθητή Μιχάλη Καλτεζά. Στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο καταδικάστηκε για τα μάτια σε 2,5 χρόνια φυλακή για να αθωωθεί στο δευτεροβάθμιο. Τελικά όμως σαλτάρισε ο εγκέφαλος του. Κάποια χρόνια ήταν σε ψυχιατρική κλινική και τώρα αγνοείτε η τύχη του). Δεν ξέρουμε και ούτε μας ενδιαφέρει η ψυχολογική κατάσταση των δολοφόνων μπάτσων του Α. Γρηγορόπουλου. Αυτό που μαθαίνουμε όμως είναι ότι τα κάγκελα της φυλακής θα είναι παρελθόν γ’ αυτούς την επόμενη βδομάδα. 
Όπως διαβάζουμε στα «Νέα»: «Εκτός φυλακής θα είναι μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας, καθώς στις 6 Ιουνίου 2010 λήγει το 18μηνο ανώτατο- εκ του νόμου- όριο της προσωρινής του κράτησης και μέχρι την ημέρα εκείνη οι δικαστές δεν αναμένεται να έχουν εκδώσει την απόφασή τους για την υπόθεση της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Το δικαστήριο της Αμφισσας διαβλέποντας πλέον ως άμεσο το ενδεχόμενο να λήξει το 18μηνο πριν πέσει η... αυλαία της δίκης, φέρεται να έχει δρομολογήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου πριν συμπληρωθεί ο επίμαχος χρόνος να έχει αντικατασταθεί με περιοριστικούς όρους η προφυλάκιση του Επαμ. Κορκονέα, ώστε να διασφαλιστεί η παρουσία του στη διαδικασία. Αντίστροφα πια όμως, μετρά τον χρόνο παραμονής του στη φυλακή και ο δεύτερος κατηγορούμενος ειδικός φρουρός Βασίλης Σαραλιώτης, ο οποίος φέρεται ως απλός συνεργός στην πράξη της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο. Το πράσινο φως για την αποφυλάκιση των δύο κατηγορουμένων, όπως όλα δείχνουν, θα δοθεί μέσα στις επόμενες μέρες πιθανότατα με βούλευμα από το Συμβούλιο Εφετών Λαμίας».Τα πράγματα είναι πια καθαρά. Μεθοδεύουν τον τρόπο ώστε οι δολοφόνοι μπάτσοι να αποδοθούν … λευκές περιστερές στην κοινωνία. Κι αν αυτό δεν το κατορθώσουν πρωτόδικα θα το πετύχουν στο εφετείο. Συνηθισμένες καταστάσεις (Clopied  from tsak-giorgis.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: