Τετάρτη, 12 Μαΐου 2010

ο ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ λέει την αλήθεια ..

Ενώ η κρίση καλπάζει χωρίς ανάσχεση, πλέον όλοι οι «κακορίζικοι», οι οποίοι προέβλεπαν τα χειρότερα, δυστυχώς δικαιώνονται ακόμη και στις «μαντείες» τις οποίες οι περισσότεροι θεωρούσαν ακραίες. Ναι, τώρα επιβεβαιώνεται ότι ο Παπανδρέου συγκροτημένα και με σχέδιο μας πήγε στο ΔΝΤ, χωρίς καν να εξετάσει ή να αναζητήσει άλλες πιθανές λύσεις. Όταν όλοι πίστευαν ότι ο «Γιώργος» απλώς εκβιάζει τους Ευρωπαίους για να πάρει βοήθεια με καλύτερους όρους. Τώρα το επιβεβαιώνει ο Σαχινίδης, ο υφυπουργός του Παπακωνσταντίνου, ο οποίος είπε ξεκάθαρα αυτές τις μέρες σε συνέντευξή του:
«Όταν ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ τη διακυβέρνηση της χώρας, διαπίστωσε ότι η μόνη εναλλακτική επιλογή που είχε ήταν να προσφύγει στο ΔΝΤ». 
λοιπόν, ύστερα από τον επιλεγμένο από την κυβέρνηση «μονόδρομο» της διπλής και σκληρής επιτροπείας της χώρας, η οποία θα αναλάβει να διασφαλίσει τα συμφέροντα των πιστωτών της και όχι του λαού της, πρέπει να διασφαλιστεί, κυρίως, ότι και οι Έλληνες θα είναι καλά παιδιά, τα οποία θα αποδεχτούν χωρίς σοβαρά προσκόμματα το ανελέητο ξεπούλημα και την κοινωνική ( clopy απο sybilla blogspot ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: