Σελίδες

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Το μεγαλύτερο συνδικάτο εγκλήματος εν δράσει

Το μεγαλύτερο συνδικάτο εγκλήματος εν δράσει

Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010 ·
Ενας απ’ τους πιο «διάσημους» των ελληνικών φυλακών είναι ο Βασίλης Στεφανάκος. Εχει στην πλάτη του τον μισό ποινικό κώδικα και τόσα χρόνια στην παρανομία είχε υπό το κουμάντο του δεκάδες μπάτσους. ( «Είκοσι αστυνομικοί κάλυπταν τον Βασίλη Στεφανάκο. Και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. εργάζονταν σε νυχτερινά κέντρα του "αρχινονού"» έγραφε το «Βήμα»).

Αφού διαθέτει τόση εμπειρία ο τύπος σίγουρα κάτι περισσότερο θα ξέρει από εμάς όταν δηλώνει ότι: «Το διευθυντήριο του οργανωμένου βρίσκεται Λεωφόρο Αλεξάνδρας 173».
(Για όσους δεν γνωρίζουν να γράψουμε ότι στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 173 στεγάζεται η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ).

Και καθημερινά επιβεβαιώνετε η ρήση αυτού του ποινικού κρατουμένου.
Σήμερα είδαν το φως της δημοσιότητας δυο επεισόδια από το ατελείωτο σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί αυτή η συμμορία.
Το πρώτο έγινε στην Πάτρα όπου τρεις μπάτσοι βασάνισαν απάνθρωπα –του έσπασαν το χέρι- έναν πολίτη που έχει μάλιστα νοητική υστέρηση. Το δεύτερο επεισόδιο διαδραματίστηκε στην Θεσσαλονίκη όπου 21 μπάτσοι παρείχαν «προστασία» σε μαγαζιά με φρουτάκια, με το αζημίωτο φυσικά.

----------------------------
και βεβαίως μερικά σχετικά ενδιαφέροντα links απο τον "scooterakia.." >>  http://athens.indymedia.org/search-process.php3?lang=en&keyword=SCOOTERAKIAS&medium=all 

Δεν υπάρχουν σχόλια: