Σελίδες

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Η πολιτική ιστορία λέει ότι το παλιό δεν αλλάζει, επαναλαμβάνει τον κακό εαυτό του, είναι αδιόρθωτο..

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΥΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΓΟΡΙΛΕΣ &  ΧΙΜΠΑΤΖΟΥΔΕΣ
Όπως είναι γνωστό γνωρίζω πολύ καλά τους ανθρώπους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της εκφυλιστικής μετεξέλιξης του σε ΚΚΚΑΣΟΡ. Αυτή η γνώση, μου επιβάλει να πω πολύ απλά ότι στις αρχές του νέου αιώνα, σε συνθήκες παγκοσμιοποίησης δεν μπορούμε να αφήσουμε την Εκπαίδευση των Ελλήνων, ειδικά των νέων γενεών σε δύο αμόρφωτους ανθρώπους τον υιό Παπανδρέου και την Διαμαντοπούλου. Η διανοητική ανεπάρκεια, η μορφωτική πενία αυτών των ανθρώπων ιδιαίτερα του πρώτου είναι γνωστή ιστορικά στον χώρο αυτό και είναι ορατή. Τα διεθνή εξαπτέρυγα, κολαούζοι λέει ο λαός, δεν μπορούν να αλλάξουν την θλιβερή πραγματικότητα.
Η γνώση της ιστορίας, η συνείδηση των πολιτιστικών αξιών, των αισθητικών αξιών που μας διαπερνούν ως Έθνος επιδρά καταλυτικά στην Παραγωγή άυλων και υλικών προϊόντων. αρ’όλο που αυτές ήταν οι αφετηρίες μας – έστω ελάχιστων από τους ιδρυτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – η Ελληνική παραγωγή και δημιουργικότητα ηττήθηκε σε αυτό το πεδίο. Ο υιός Παπανδρέου και η Διαμαντοπούλου ουσιαστικά όλο το παρασύστημα, το κόμμα μη κόμμα ΚΚΚΑΣΟΡ, θέλουν να συμβάλουν εκ νέου στην νέα ήττα. Η συμβολή τους στο παρελθόν ήταν καταστροφική, παρακμιακή. Η πολιτική ιστορία λέει ότι το παλιό δεν αλλάζει, επαναλαμβάνει τον κακό εαυτό του, είναι αδιόρθωτο.
Το σύστημα εκπαίδευσης που διαμόρφωσαν και διαμορφώνουν μπορεί να παράγει αρσενικούς Γορίλες και θηλυκές Χιμπατζούδες. Μακντολαντοποιημένους – Παγκοσμιοποιημένους. Οι Γορίλες και οι Χιμπατζούδες δεν μπορούν να παράγουν ούτε να πουλήσουν προϊόντα. Μιλώ στην «Αγροφιλία» για αυτά. Το σύστημα αυτό παράγει Επαρχιώτες,  όχι Οικουμενικούς Έλληνες, Δημιουργούς. Ένα παρόμοιο σύστημα είναι επόμενο - τα κρούσματα είναι πολλά - να προωθεί την λατρεία συμβολισμών και ιδεολογιών του θανάτου όπως είναι ο Κεμαλισμός. Αυτό μπορεί να το κάνει το ρατσιστικό Τουρκικό Κεμαλικό υπουργείο παιδείας, όπως το έκανε το υπουργείο των Ναζί ή των Κουίσλιγκ ή άλλων καθεστώτων Πραιτοριανών.
Όχι ένα Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας. Είναι ύβρις στον Παγκόσμιο Πολιτισμό, όχι μόνο στον Ελληνικό. Η εθνικοφροσύνη του 50’ – της Δικτατορίας αργότερα υπονόμευσε την Εθνική μας αυτογνωσία. Η νέοεθνικοφροσύνη, νεοΑμερικανοσύνη δηλαδή του υιού Παπανδρέου προκύπτει χειρότερη.
Σας προειδοποίησα για αυτό. ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια: